Cahill vill stanna i Chelsea

Cahill vill stanna i Chelsea

”Vill visa att jag har en plats här”

Trots att han fått det svårt med speltiden så vill Gary Cahill stanna i klubben. Det för att bevisa sig värdig i den engelska huvudstadsklubben.

För den engelska landslagsmannen så har karriären börjat dala. Cahill var länge självskriven i både det engelska landslaget och i klubblaget Chelsea. Men med åren har mittbacken fått det tuffare till speltid. Trots det vill den 32-årige försvararen inte lämna London och The Blues. Enligt bland annat The Sun så ska mittförsvararen vilja stanna. Det för att bevisa att han faktiskt förtjänar en plats i lagets startelva.

Även Hazard stannar?

SE OCKSÅ: Finnkampen starttider och resultat

Trots alla rykten kan till exempel en storstjärna som Hazard trots allt stanna. Efter vinsten mot Arsenal i ligaspelet för någon vecka sedan bekräftar Hazard dock att han stänger dörren för en flytt i sommar.

– Alla vet vad sa efter VM, men jag är lycklig här, säger belgaren på frågan om framtidsplanerna.

Hazard har varit en av de spelare som Real Madrid kopplats ihop mest med det senaste. Nu återstår det att se vem den spanska huvudstadsklubben kan komma att värva in istället. Madrid har ju fram till klockan 23:00 den 31:e augusti på sig att värva.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply