Yaya nära flytt till Arsenal

Yaya nära flytt till Arsenal

Agenten bekräftar – Yaya på läkarundersökning i London

Arsenal kan vara nära steg i karriären för den populäre Yaya Toure.

Enda sedan Manchester City började sin enorma satsning har Yaya Toure varit en av de viktigaste namnen. I alla fall fram till de senaste säsongerna. För med Pep vid rodret har afrikanen petats. Men nu skriver samtidigt Sky Sports att han kan vara på väg till Arsenal som ”free agent”. Det efter att spelarens agent bekräftat att mittfältaren ska genomföra en läkarundersökning i London, men inte med vilket lag det handlar om.

På väg till annan rival?

SE HÄR: Finnkampen 2018 stream

– Att se mig själv i en annan klubb är svårt. Jag har varit en stor del av City för en lång tid. Just nu vill jag bara fortsätta spela fotboll på högsta nivå, antingen i Champions League eller Europa League. Jag vill spela två år till på hög nivå, sen får vi se om jag gör något, säger Yaya, som samtidigt ryktats ersätta Carrick i Manchester-rivalen United.

– Han lämnat precis United och jag utesluter inte att flytta till något storlag. De stora lagen är väldigt viktiga för mig. Jag kommer avgöra var jag går efter vad klubbarna har för mål, hur de vill spela och vad de har för planer för mig. Det är väldigt viktigt för mig. Jag vill gå till en klubb där jag kan vinna titlar. Det kommer bli svårt att spela mot Manchester City i framtiden men det är så det kommer bli. Det är en del av mitt jobb, sa han då.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply