Hugo Larsson lön, agent, pappa, övergångssumma & statistik!

Hugo Larsson lön, agent, pappa, övergångssumma & statistik!

Hugo Larsson lön, agent, pappa, övergångssumma, statistik, föräldrar samt hans nuvarande lag Eintracht Frankfurt och tidigare MFF!

Vem är Hugo Larsson? Larsson skrev historia genom att bli Allsvenskans dyraste spelare någonsin. Hans karriär tog fart i Malmö FF, där hans talang snabbt blev uppenbar för alla. När Eintracht Frankfurt fick upp ögonen för den unga mittfältaren, resulterade det i en övergång som satte nya ekonomiska rekord för den svenska ligan.

Larsson har sedan sin flytt till Bundesliga-laget Eintracht Frankfurt fortsatt att imponera. Hans skicklighet och spelintelligens har gjort honom till en nyckelspelare i laget, och hans framgång har inte gått obemärkt förbi. Larsson har etablerat sig som en succé i tysk fotboll och fortsätter att vara en inspiration för unga talanger i Sverige. Se och spela på fotboll live =>

Hugo Larsson lön, agent, pappa, övergångssumma, statistik, föräldrar samt hans nuvarande lag Eintracht Frankfurt och tidigare MFF!

Hugo Larsson ålder – hur gammal är Hugo Larsson?

Larsson föddes den 27 juni 2004 i Svarte i Ystads kommun i Skåne län. När det gäller Larsson ålder så är han 19 år gammal.

Hugo Larsson längd – hur lång är Hugo Larsson?

När det kommer till längd så är han 1,87 m lång. Det innebär att Larsson är 187 centimeter lång, vilket gör honom till en av de längre spelarna i Sveriges herrlandslag i fotboll.

Hugo Larsson familj

Han har en familj som har varit en ständig källa till stöd och inspiration under hela hans karriär. Med två kärleksfulla föräldrar och ett syskon vid sin sida har Hugo aldrig saknat uppmuntran och vägledning. Hans föräldrar har alltid funnits där, oavsett om det har varit långa träningspass, tuffa matcher eller glädjefyllda segrar.

Hans syskon har också spelat en viktig roll, alltid redo att heja på och ge råd. Tillsammans har de varit en stark grund för Hugo, och deras ständiga stöd har hjälpt honom att nå de framgångar han upplevt idag. Se och spela på fotboll live =>

Hugo Larsson föräldrar

Föräldrarna uppfostrade honom i den lilla orten Svarte i Ystads kommun. Där, i en trygg och stödjande miljö, började Hugos kärlek till fotboll att blomstra. Hans föräldrar var alltid vid hans sida, engagerade och stöttande i varje steg av hans tidiga fotbollskarriär.

När Hugos talang på fotbollsplanen började uppmärksammas och hans framgångar blev allt mer påtagliga, beslutade familjen att flytta till Malmö. Flytten innebar nya möjligheter och bättre förutsättningar för Hugo att utveckla sin talang, och familjen fortsatte att vara hans största supportrar genom hela resan.

Hugo Larsson pappa – är Henrik Larsson Hugos pappa?

Vem är Hugo Larsson pappa? Det är är inte Henrik Larsson som många tycks tro, utan Larssons pappa är ingen mindre än Jonas Larsson.

Jonas Larsson, har deltagit i flera intervjuer där han alltid talat varmt om sin son. Jonas har aldrig tvekat att uttrycka sin stolthet över Hugos framgångar och den person han har blivit, samtidigt som han delat med sig av minnen från Hugos barndom och deras gemensamma resor.

Hugo själv har också många gånger betonat hur viktig hans pappa har varit för honom. Han har beskrivit Jonas som en ständig källa till stöd och inspiration, och att hans fars vägledning och uppmuntran har spelat en avgörande roll i hans karriär och utveckling både på och utanför fotbollsplanen. Se och spela på fotboll live =>

Hugo Larsson mamma

Hans mamma, Petra Larsson, arbetar som rektor och har alltid betonat vikten av utbildning. Petra har varit en stark förespråkare för balans mellan sport och studier, och hon har från tidig ålder påmint Hugo om hur viktigt det är att prioritera sin utbildning. Genom sitt arbete har hon visat Hugo värdet av kunskap och ständig lärdom.

Petra har varit en inspirerande kraft i Hugos liv, och hennes insisterande på utbildningens betydelse har hjälpt honom att utvecklas till en välrundad individ, både på fotbollsplanen och i livet. Hennes stöd och visdom har varit ovärderliga för Hugo, och han är tacksam för hennes vägledning genom åren.

Hugo Larsson syster

Mittfältaren har en syster som betyder väldigt mycket för honom. I en dokumentär från Eintracht Frankfurt har Hugo själv berättat om det starka bandet de delar. Han beskrev hur deras relation har varit en ständig källa till stöd och glädje genom åren.

Trots att de nu bor på olika platser, ser de till att ofta hålla kontakten genom telefonsamtal. Dessa regelbundna samtal hjälper Hugo att känna sig nära sin familj, oavsett avståndet. Hugos syster har varit en viktig del av hans liv, och deras starka relation har gett honom extra styrka både på och utanför fotbollsplanen. Se och spela på fotboll live =>

Hugo Larsson lön, agent, pappa, övergångssumma, statistik, föräldrar samt hans nuvarande lag Eintracht Frankfurt och tidigare MFF!

Hugo Larsson flickvän – vem är Hugo Larsson tillsammans med?

Det är vanligt att fotbollsspelare stadgar sig tidigt och ibland får barn förhållandevis tidigt i sina karriärer. När det kommer till Larsson är hans fokus främst på fotbollen och hans professionella utveckling.

Vad vi vet har inte Hugo Larsson flickvän för närvarande. Han är dedikerad till sitt spel och sina mål på fotbollsplanen, och det verkar som att hans karriär är hans största prioritet just nu. Hugos engagemang och beslutsamhet är tydliga i hans prestationer och framsteg inom sporten.

Hugo Larsson fru – vem är Hugo Larsson gift med?

Det finns inga uppgifter om att Hugo Larsson är gift.

Hugo Larsson barn – har Hugo Larsson barn?

Hugo Larsson har inte meddelat att han blivit pappa.

Hugo Larsson nuvarande lag – Hugo Larsson nuvarande lag är Eintracht Frankfurt och herrlandslaget!

Hugo Larsson nuvarande klubb? Tittar vi på var mittfältaren spelar nu har Hugo Larsson Eintracht Frankfurt som klubbadress dit han flyttade sommaren 2023.

Tidigare hade Hugo Larsson Malmö FF som klubb där han även slog igenom och skapade sig ett stort namn innan flytten till Bundesliga.

Larsson talar alltid varmt om sin moderklubb i Svarte, Sogk Charlo, där hans fotbollskarriär började. Han har ofta uttryckt sin tacksamhet för den grundläggande träning och det stöd han fick där, vilket lade grunden för hans framtida framgångar. För att ge tillbaka till klubben och inspirera unga spelare har Hugo instiftat ett pris som ska gå till bästa lagkamraten. Detta pris, som delas ut årligen, syftar till att uppmuntra god laganda, samarbete och vänskap inom laget. Hugos engagemang för Sogk Charlo visar hans uppskattning för sina rötter och hans vilja att stödja och utveckla nästa generation av fotbollsspelare. Se och spela på fotboll live =>

Hugo Larsson är mittfältare i Eintracht Frankfurt

Larsson är mittfältare i Eintracht Frankfurt och har gjort stor succé sedan sin ankomst till klubben. Med sitt skarpa spelsinne, tekniska skicklighet och starka arbetsmoral har han snabbt etablerat sig som en nyckelspelare i laget.

Hans insatser på planen har inte bara imponerat på tränarstaben och lagkamraterna, utan även på fansen som uppskattar hans dynamiska spelstil och förmåga att kontrollera mittfältet. Hugos framgångar i Eintracht Frankfurt understryker hans talang och potential, vilket även har gjort honom till en viktig spelare i svenska landslaget.

Hugo Larsson är mittfältare i Sveriges herrlandslag

Larsson är i början av sin landslagskarriär, men har redan visat stor potential och lovande framtidsutsikter. Som mittfältare har han snabbt anpassat sig till den högre nivån av internationellt spel och imponerat både tränare och supportrar med sitt mogna spel och tekniska skicklighet.

Trots att han fortfarande är tidigt i sin landslagsresa, har Hugo redan gjort avtryck och visat att han har vad som krävs för att bli en viktig spelare för svenska landslaget framöver. Hans framsteg och utveckling på denna nivå följs med stort intresse och entusiasm. Se och spela på fotboll live =>

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sweden Men’s National Team. (@swemnt)

Hugo Larsson såld till Eintracht Frankfurt

Hugo Larsson är såld igen. Här går vi igenom allt som rör Hugo Larsson försäljning från Malmö FF till Bundesligaklubben Eintracht Frankfurt.

Du hittar allt rörande Hugo Larsson transfersumma och lön.

Hugo Larsson transfer Malmö FF Eintracht Frankfurt – när såldes Hugo Larsson?

Hugo Larsson såldes den 29 maj 2023 då Malmö gick ut på sin officiella hemsida och bekräftade att de var överens med Eintracht Frankfurt. Den skånska storklubben skrev då att det var den största spelaraffären en svensk klubb någonsin gjort.

Larsson blev hyllad efter sin sista match i Malmö FF, ett ögonblick som många supportrar minns med värme och stolthet. Efter matchen höll Hugo ett känslosamt tacktal inför alla supportrar, där han uttryckte sin djupa tacksamhet för det stöd han fått under sin tid i klubben.

Han tackade sina lagkamrater, tränare och alla fans som alltid stått bakom honom och uppmuntrat honom att ge sitt bästa. Det var ett rörande farväl som underströk den starka relation Hugo hade med Malmö FF och dess trogna supportrar. Hans ord och avskedsgest blev en minnesvärd del av hans resa, och han lämnade klubben med hedern i behåll och ett varmt hjärta. Se och spela på fotboll live =>

Hugo Larsson övergångssumma – hur mycket såldes Hugo Larsson för?

Larssons flytt till Eintracht Frankfurt markerade den största spelarförsäljningen någonsin i svensk fotboll. Även om den exakta summan inte har offentliggjorts, finns det uppgifter i svenska tidningar som pekar på att övergångsbeloppet satte nytt rekord.

Denna historiska transfer understryker både Hugos exceptionella talang och hans potential att bli en av Sveriges främsta fotbollsspelare. Flytten till Eintracht Frankfurt har inte bara höjt Hugos profil internationellt, utan har också satt en ny standard för svenska spelarförsäljningar på den globala fotbollsscenen.

Under sin tid i Malmö FF kopplades Larsson ihop med flera klubbar från stora ligor, vilket speglade hans växande rykte som en talangfull mittfältare. Bland dessa klubbar fanns Premier League-laget Bournemouth och Bundesliga-giganten Borussia Dortmund, som båda visade intresse för att värva honom.

Intresset från sådana prestigefyllda klubbar underströk Hugos potential och hans imponerande prestationer i Malmö FF. Trots uppmärksamheten från dessa toppklubbar valde Hugo att fortsätta sin karriär i Eintracht Frankfurt, där han snabbt etablerade sig som en nyckelspelare och fortsatte att utveckla sitt spel på den internationella scenen.

Hugo Larsson pris?

Enligt Sportbladet hade Larsson en prislapp på 132 miljoner svenska kronor när Eintracht Frankfurt köpte honom. Denna imponerande summa understryker hans värde och potential som en av Sveriges mest lovande unga fotbollsspelare.

Det satte även en nivå där flera svenska klubbar kunnat sälja dyrare efter Larssons flytt.

Hugo Larsson skadad

Under första säsongen missade Larsson totalt sju matcher på grund av skada där den längsta frånvaron var tre veckor där han missade fyra matcher. Se och spela på fotboll live =>

Hugo Larsson lön, agent, pappa, övergångssumma, statistik, föräldrar samt hans nuvarande lag Eintracht Frankfurt och tidigare MFF!

Hugo Larsson lön – hur mycket får Hugo Larsson i lön i Eintracht Frankfurt?

Larsson höjde sin lön avsevärt när han flyttade till Eintracht Frankfurt, vilket markerade en betydande förbättring av hans ekonomiska villkor. Trots denna löneökning är hans ersättning fortfarande relativt blygsam i jämförelse med vad många andra storspelare inom internationell fotboll tjänar.

Flytten till Eintracht Frankfurt har dock gett Hugo en viktig plattform för att utveckla sin karriär ytterligare och bevisa sitt värde på den stora scenen. Med tiden och fortsatt framgång kan hans ekonomiska ersättning förväntas öka, i takt med att hans status som en toppspelare befästs.

Hugo Larsson lön Eintracht Frankfurt – hur mycket tjänar Hugo Larsson i Eintracht Frankfurt?

Larsson har en årslön på 750 000 euro, vilket motsvarar cirka 8,7 miljoner svenska kronor, under sitt första kontrakt med den tyska storklubben Eintracht Frankfurt. Detta innebär att han tjänar drygt 14 000 euro, eller ungefär 162 000 kronor, i veckan.

Jämfört vid med andra svenska landslagsspelare har till exempel Dejan Kulusevski lön (75 miljoner kronor) som är bra mycket högre än Larssons. Det ska dock tilläggas att Larsson är äldre, har bevisat mer på planen och spelar i Premier League där lönerna är känt höga. Tar vi en titt på fler PL-svenskar har Alexander Isak lön på 85 miljoner kronor om året. Samtidigt har Anthony Elanga lön på 17,1 miljoner kronor. Lite mer än dubbelt så mycket som Larsson. Se och spela på fotboll live =>

Hugo Larsson MFF lön – hur mycket tjänade Hugo Larsson i Malmö FF?

Larsson spelade i Malmö FF:s A-lag under en kort tid innan hans övergång till Eintracht Frankfurt. Under sin tid i Malmö FF visade han snabbt sin talang och potential, vilket ledde till intresset från den tyska storklubben.

Det är svårt att hitta några uppgifter om hur mycket han tjänade under sin tid i Malmö FF, men det är troligt att hans lön där var betydligt lägre än vad han nu tjänar i Eintracht Frankfurt.

Hugo Larsson net worth – Hur mycket tjänar Hugo Larsson?

Det är svårt att räkna ut hans net worth. Trots hans framgångar på fotbollsplanen och en betydande löneökning efter övergången till Eintracht Frankfurt, finns det många faktorer som påverkar en spelares totala förmögenhet.

Sponsorkontrakt, bonusar, och andra intäkter utanför den vanliga lönen spelar också en roll. Dessutom är det inte alltid offentlig information tillgänglig om hur mycket han tjänade under sin tid i Malmö FF eller från andra potentiella inkomstkällor. Därför är det komplicerat att fastställa Hugos exakta ekonomiska status vid denna tidpunkt.

Hugo Larsson agent

Larsson hade tidigare CAA Stellar som sin agentur, en av de största i England som representerar flera stjärnor, inklusive flera svenska spelare i Premier League. När sommaren och en möjlig flytt närmade sig bytte Larsson agent och valde att samarbeta med stjärnagenten Hasan Cetinkaya. Cetinkaya, känd för att representera många toppspelare, tog över förhandlingarna och hjälpte Hugo att navigera de stora övergångsmöjligheterna som väntade honom. Detta byte markerade en viktig milstolpe i Hugos karriär och lade grunden för hans fortsatta framgångar på den internationella fotbollsscenen.

Hugo Larsson lön, agent, pappa, övergångssumma, statistik, föräldrar samt hans nuvarande lag Eintracht Frankfurt och tidigare MFF!

Hugo Larsson stats – här är all statistik för Hugo Larsson!

Nu går vi igenom statistik. Hugo, som är en lovande mittfältare, har imponerat både på klubblags- och landslagsnivå. Under sin tid i Malmö FF:s A-lag gjorde han betydande framsteg, vilket ledde till hans övergång till Eintracht Frankfurt.

Statistik – lag för lag Matcher Mål Assist
61 3 4
38 2 2

Larsson har imponerande statistik i Eintracht Frankfurt, vilket understryker hans framstående prestationer och betydelse för laget. Som mittfältare har han snabbt anpassat sig till Bundesliga och visat upp sina tekniska färdigheter, sitt spelintellekt och sin arbetsmoral. Han kanske inte har speciellt många mål och assist men han är stöttepelare när det kommer till speluppbyggnad, bryta lagdelar och slå den näst sista passningen innan det blir mål. Se och spela på fotboll live =>

Hugo Larsson Instagram och Twitter (X)

Har Hugo Larsson Instagram-konto? Ja, Hugo Larsson har Instagram och hans Instagram-konto heter Hugo Larsson (@hugolarsoon). Larsson har över över 60 000 följare på Instagram.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Hugo Larsson (@hugolarsoon)

FAQ Hugo Larsson

Här hittar du svar på vanliga frågor om den talangfulla fotbollsspelarens karriär, prestationer och personliga liv. Larsson har snabbt gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden, både genom sina framgångar på klubblagsnivå med Eintracht Frankfurt och sin lovande start i svenska landslaget. Lär dig mer om hans bakgrund, hans resa från moderklubben i Svarte till den internationella scenen, och mycket mer. Har du frågor om Hugo? Här har vi samlat all information du behöver. Se och spela på fotboll live =>

Vad kostade Hugo Larsson?

Enligt Sportbladet kostade Larsson 132 miljoner kronor att köpa loss från Malmö FF.

Hur mycket såldes Hugo Larsson för?

Vad såldes Hugo Larsson för? Larsson såldes för 132 miljoner kronor.

Hur mycket tjänar Hugo Larsson?

Larsson tjänar enligt uppgift 8,7 miljoner kronor per säsong i Frankfurt.

Vem är Hugo Larsson tillsammans med?

Det finns ingen information om någon flickvän.

Vilket nummer har Hugo Larsson?

Larsson har nummer 16 i Eintracht Frankfurt och nummer 16 i Sveriges Sveriges herrlandslag i fotboll. Se och spela på fotboll live =>

Innehållsförteckning

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply