Uppgifter: Stefan Savic jagas av turkiska klubbar

Uppgifter: Stefan Savic jagas av turkiska klubbar
bet365

Mittbacken har meddelat Atletico Madrid att han vill lämna efter att ha förlorat sin startplats. Nu finns det stort intresse för Stefan Savic från den turkiska ligan.

Stefan Savic har spelat i Atletico Madrid sedan sommaren 2015 och har under en längre tid i klubben varit cementerad i Diego Pablo Simeones startelva. Under denna säsongen har det dock blivit en hel del bänksittande, något som gjort att spelaren nu bestämt sig för att lämna.

Enligt spanska Diario AS ska montenegrinen ha flera klubbar efter sig och det finns en stor chans att det blir flytt till Turkiet i sommar. Enligt tidningen ska Besiktas, Fenerbahce och Trabzonspor visa intresse för 33-åringen och ska ha kontaktat spelarens agent för att sondera terrängen.

Savic har kontrakt med Atletico Madrid till och med sommaren 2025 men enligt AS kommer spelarens agent begära att klubben släpper spelaren gratis i sommar.

Försvararen blev hyllad och avtackad efter söndagens förlust mot Osasuna som var Atléticos sista hemmamatch för säsongen innan man tar sig an Real Sociedad på bortaplan i den sista omgången.

SE ÄVEN: Uppgifter: Man United kan kapa värvning

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply