bet365

Antonio Conte flirtar med Harry Kane

Odds AIK Sporting Braga - oddset matchen AIK Braga Europa League 2017!

Chelsea sägs drömma om en värvning av Harry Kane från Tottenham

Antonio Contes Chelsea spelade hem Premier League förra säsongen utan några större konstigheter. Inför kommande säsong ser man dock ut att tappa Diego Costa och deras dröm att ersätta anfallaren sägs Harry Kane vara.

Mycket av ryktena kring Chelsea den senaste tiden har varit om Alex Oxlade-Chamberlain, detta trots man redan gjort två tunga affärer i Alvaro Morata och Tiemoue Bakayoko. Men brittisk media har inte slutat koppla ihop Chelsea med ännu en anfallare trots man lagt närmre 800 miljoner på Morata.

Diego Costa ser nämligen ut att vara förlorad och då stället sig många frågan om Morata är tillräckligt bra för att direkt ersätta den kontroversiella Costa. Chelsea har sagts vara intresserade av både Gonzalo Higuain och Sergio Agüero i sommar, men inget konkret har hänt. Nu flirtar tränaren Antonio Conte istället med rivalen Tottenhams superstjärna Harry Kane.

”Han är en komplett anfallare”

Det är i en intervju med Sky Sports som Conte avslöjar att Kane är hans drömvärvning.
– Om jag hade behövt köpa en anfallare skulle jag gå för Kane. Han är en komplett anfallare. Han är fysiskt start både med och utan boll, han kämpar, är stark i luften och akrobatisk både med höger och vänster fot, säger Conte men menar också samtidigt att en värvning av Kane inte är aktuell i nuläget:

– Han är en komplett spelare. Han är en av toppanfallarna i världen. Om du vill köpa Kane nu skulle det kosta minst 100 miljoner pund.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply