bet365

Chelsea vill värva Sergio Agüero från City

Chelsea vill värva Sergio Agüero från City

Sergio Agüero kan lämna City – för Chelsea

Enligt brittisk press ska argentinaren ligga högt upp på Antonio Contes önskelista och då man inte har en riktig anfallare med tre veckor kvar av säsongen börjar det brinna i knutarna för Londonklubben.

Chelsea behöver en anfallare. Diego Costa står med en fot utanför den engelska huvudstadsklubben och efter att ha lagt upp material på sociala medier med en Atlético Madrid-tröja kommer han med all säkerhet lämna Chelsea i sommar. Antonio Conte gjorde efter säsongen klart för Costa att man inte räknade med honom men då italienarens förstaval var Romelu Lukaku som skrivit på för Manchester United tvingas man rikta blickarna mot annat håll.

Det pratas om namn som Álvaro Morata, Pierre-Emerick Aubameyang och Gonzalo Higuaín och nu har ännu en anfallare dykt upp på listan, nämligen Sergio Agüero. Argentinaren har ingen säkert startplats i Manchester City och nu ska Chelsea höra sig för om möjligheterna att värva anfallaren.

MISSA INTE: Vardar – Malmö FF på TV – Så ser du kvällens drabbning!

Det är Sky Sports och Daily Mail som kommer med uppgifter om att Stamford Bridge-klubben ska vara intresserade av Kun, detta samtidigt som Pep Guardiola kan tänka sig att sälja anfallaren.

Manchester Citys klubbledning ska dock ha gjort klart att man inte har någon intention att sälja Agüero, men faktumet att Guardiola inte ser anfallaren som en självklart startspelare kan öppna för en flytt.

Agüeros kontrakt med Citizens sträcker sig till och med sommaren 2019 och har tidigare sagt att han vill flytta hem till Argentina efter sin sejour i Manchester City.

SE ÄVEN: Manchester City lönelista

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply