Officiellt: Álvaro Morata klar för Chelsea

bet365
Officiellt: Álvaro Morata klar för Chelsea

Chelsea värvar Álvaro Morata

Den engelska huvudstadsklubben bekräftar på onsdagskvällen att man kommit överens med Real Madrid om en övergång för spelaren.

Álvaro Morata blir Chelsea-spelare inom kort. Det bekräftar Stamford Bridge-klubben på onsdagskvällen via sin officiella hemsida. Klubben från de sydvästra delarna av London har kommit överens med Real Madrid om en övergång men det kvarstår fortfarande att komma överens med spelaren själv samt genomföra den obligatoriska läkarundersökningen.

Den 24-årige spanske landslagsmannen vann förra säsongen både La Liga och Champions League med Real Madrid men efter sparsamt med speltid står det nu klart att han lämnar den Iberiska halvön för spel i Premier League.

I och med flytten återförenas Morata med Antonio Conte efter att ha jobbat tillsammans under tiden i Juventus.

Det är oklart hur långt spelarens kontrakt kommer att sträcka sig men Chelsea sägs betala närmare 80 miljoner euro för anfallaren, inklusive bonusar. Morata blir därmed den dyraste spanjoren någonsin efter att ha slagit beloppet vid Fernando Torres övergång till Chelsea från Liverpool. Torres kostade 58,5 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply