Monacos president bekräftar bud på Mbappé

Odds AIK Sporting Braga - oddset matchen AIK Braga Europa League 2017!

Kylian Mbappé har flera bud på sig bekräftar Monacos president

En av sommaren stora transfersagor är Kylian Mbappé och den ser aldrig ut att ta slut. Nu bekräftar Monacos president, Vadim Vasilyev, också att man har mottagit flera stora bud på anfallaren i sommar.

Real Madrid, PSGArsenal, Manchester United, Liverpool och hans nuvarande klubb Monaco har alla nämnts som Kylian Mbappés klubb nästa säsong. Det allra hetaste ryktet har varit Real Madrid och det har eskalerat den senaste veckan och så sent som för två dagar sedan sades klubbarna vara överens om en affär.

Men inget är påskrivet ännu och inga officiella källor har faktiskt bekräftat att en affär är nära, det har varit media som har varit framme och hävdat det ena och det andra. Nu sätter Monacos president, Vadim Vasilyev, ner foten och förklarar sanningen om läget och om hur situationen faktiskt ligger till.

”Vi har ingen överenskommelse med Real Madrid”

Det är i en intervju med ESPN som Vasilyev förklarar om Mbappé, hans framtid och hur planen ser ut.
– Just nu har vi ingen överenskommelse med Real Madrid eller någon annan klubb. Men vi har dock flera stora förfrågningar. Alla stora klubbar vill ha honom. Han är den mest lovande spelaren i hela Europa så det är normalt att han får så mycket uppmärksamhet.

– Vi står kvar med samma mål. Vi vill nå en förlängning som passar med klubbens ekonomi. Jag hoppas vi lyckas med det. Det är ett väldigt viktigt beslut, inte minst för Kylian.

 

Missa inte listan om Kylian Mbappé och den otroliga sanningen bakom den.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply