Liverpool kräver 1,4 miljarder för Coutinho

PhiOdds AIK Sporting Braga - oddset matchen AIK Braga Europa League 2017!lippe Coutinho blir dyr för Barcelona i sommar

FC Barcelona letar efter förstärkningar och en av huvudmålen i sommar har varit Liverpools Philippe Coutinho. Nu ryter Liverpool ifrån genom att avslöja sin prislapp på brassen: 1,4 miljarder kronor.

Att Barcelona vill värva Philippe Coutinho är ingen nyhet, men Liverpool inte är intresserade att sälja sin storstjärna. Spelaren själv sägs vara villig att lämna Anfield för spel på Camp Nou men då The Reds inte planerar att sälja Coutinho ser det svårt ut för spanjorerna att få till en affär. Barcelona brukar dock ha en förmåga att övertyga både spelare och lag till en affär.

Det har tidigare rapporterats att Coutinho har varit överens med Barca, men de uppgifterna har svalnat av. Men så sent som igår kom det nya uppgifter från Spanien som sade att klubbarna var nära en överenskommelse. Men Liverpool har nu satt en väldigt hög prislapp på sin stjärna.

Kräver över en miljard

Det är nya uppgifter från Sport som säger att Liverpool har satt prislappen 1,4 miljarder på Coutinho. Barcelona sägs dock bara vara beredda att betala runt 800 miljoner kronor.

Detta sägs vara en faktor som kan sätta stopp för hela affären, men Sport menar att Barcelona har skickat representanter från klubben till England för att försöka förhandla med Liverpool.

Coutinho själv sägs vara villig att gå ned i lön för att flytta till Katalanerna.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply