LISTA: Åtta saker du kan köpa med Mbappés transfersumma

bet365

Kylian Mbappés transfersumma – vad räcker den till?

Saker du kan köpa med Mbappés transfersumma? Hur mycket kostar Kylian Mbappé? Kylian Mbappé transfersumma 2017? Kylian Mbappé lämnade i augusti Monaco för spel i PSG. Fransmannen som slog igenom i Monaco säsongen 2016/2017 lämnade för spel på Parc des Princes och det är ingen liten summa som den franska huvudstadsklubben pungar ut för att köpa en av världens största talanger. det sägs att PSG totalt kommer betala 180 miljoner euro, något som gör att att han blir en av världens dyraste fotbollsspelare nästa sommar då man betalar transfersumman till AS Monaco.

Mbappé förväntas tjäna sju miljoner euro per säsong. En summa som inte är speciellt hög om man jämför med Cristiano Ronaldo eller Gareth Bale men bland de bästa om man jämför med andra fotbollsspelare i samma åldet

Det pratas det om allt högre summor för varje år som går och numera känns 180 miljoner euro inte är omöjligt längre, något det kanske gjorde för 10-15 år sen. Med de höga summorna kan man lätt tappa uppfattningen om hur mycket pengar det verkligen är. Därför har vi på Silly Season Sverige nu satt ihop en lista med åtta saker du kan köpa för Mbappés transfersumma.

Kylian Mbappés prislapp 2017 – Saker du kan köpa med Mbappés transfersumma

Det finns många intressanta listor om stora talanger där du kan få reda på allt från Allsvenskans största talanger, tio dolda supertalanger  samt talangerna med högst potential i FIFA 17 karriär. Ta gärna en titt på listorna efter att vi gått igenom åtta saker du kan köpa för Kylian Mbappés transfersumma.

8) Lyxvillan The Manor

Saker du kan köpa med Mbappés transfersumma

Detta mansion ligger i Kalifornien och kallas för The Manor. Totalt finns det 123 rum och husets storlek är på 5.200 kvadratmeter. Det är ett av de största i USA och bland annat ska Beyonce och Jay-Z varit på visning där.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply