bet365

Chelsea vill värva Alex Oxlade-Chamberlain från Arsenal

Chelsea vill värva Alex Oxlade-Chamberlain från Arsenal

Chelsea jagar Alex Oxlade-Chamberlain

Kommer Chelsea att värva från rivalen Arsenal? Premier League-mästarna vill plocka in Alex Oxlade-Chamberlain, enligt 90min.com.

Det är osäkert om Alex Oxlade-Chamberlain kommer att stanna i Arsenal. Spelaren vill få mer speltid och har kopplats ihop med en flytt från klubben. Nu ger sig en av Arsenals största rivaler in i jakten på engelsmannen. Chelsea vill värva honom, skriver 90min.com.

Efter att ha gjort klart med Álvaro Morata så vill Premier League-mästarna förstärka truppen ytterligare. Där ser man Oxlade-Chamberlain som ett perfekt alternativ. De anser att han skulle tuffa till konkurrensen i lagets trupp.

Vill lämna

Spelaren påstås ha berättat för Arsenal att hans intention är att lämna föreningen. Om de inte går med på att sälja honom nu så kommer han att lämna gratis nästa sommar, när hans kontrakt med klubben går ut.

Den situationen hoppas Chelsea, och flera andra Premier League-lag, att kunna utnyttja. Även Liverpool och Manchester City är intresserade av 23-åringen.

Sedan år 2011

Oxlade-Chamberlain har representerat Arsenal sedan sommaren 2011. Då lämnade han Southampton för att flytta till London. Sex år och tre FA-cuptitlar senare ser mittfältaren ut att vara på väg mot en ny klubbadress.

Fler Premier League-rykten

Juventus - Barcelona live stream gratis? Streama Juventus Barcelona Champions Cup match online!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply