bet365

Officiellt: Nabil Bahoui flyttar till Grasshoppers

Officiellt: Nabil Bahoui flyttar till Grasshoppers

Nabil Bahoui lämnar Hamburg för Grasshoppers

Nabil Bahoui lämnar Hamburg och har i stället skrivit på för Grasshoppers. Det skriver den schweiziska klubben på sin officiella hemsida.

Nabil Bahoui har haft en tung tid i Hamburg. Spelaren har fått lite speltid och fick ibland inte ens träna med seniorlaget. Nu är svenskens tid i föreningen över. 26-åringen flyttar i stället till Grasshoppers, uppger den schweiziska klubben på sin officiella hemsida. Han har skrivit på ett kontrakt på tre år.

Mathias WaltherGrasshoppers sportchef, är mycket nöjd med värvningen.

– Det här är en spelare som vi har försökt värva under hela sommaren. Med sin snabbhet, styrka och teknik passar han perfekt in i vårt lag. Vi är glada att Nabil tror på det här projektet och har valt att flytta till oss, säger Walther till Grasshoppers hemsida.

Flera svenskar kan gör detsamma

Samtidigt talas det om att flera andra svenska utlandsproffs också kan byta klubb under det här transferfönstret. Emil Forsberg är den spelaren som det ryktas mest omkring. Han har bland annat kopplats ihop med MilanLiverpool och Arsenal. Det talas även om en flytt för Sam LarssonFiorentina vill plocka in svensken från Heerenveen. Dessutom återstår det att se vart Zlatan Ibrahimovic hamnar. Juventus - Barcelona live stream gratis? Streama Juventus Barcelona Champions Cup match online!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365