Alex Oxlade-Chamberlain på radarn för Manchester City

Alex Oxlade-Chamberlain på radarn för Manchester City

Oxlade-Chamberlain lämnar Arsenal för City?

Enligt uppgifter till brittisk media ska Arsenals mittfältare Alex Oxlade-Chamberlain vara ett av namnen på Pep Guardiolas önskelista till nästa säsong.

Alex Oxlade-Chamberlain kan bli nästa spelare att lämna Arsenal för spel i Manchester City, det skriver The Telegraph under söndagen som menar att 22-åringen finns på Pep Guardiolas önskelista över nyförvärv till nästa säsong.

Spelaren har under sin senare tid inte lyckats på grund av skador vilket även var orsaken till att han fick stå över sommarens EM-slutspel. Intresset från City ska ha funnits under några månaders tid då Arsenal och Arsene Wenger inte sägs räkna med mittfältaren till säsongen 2016/2017. Det är fortfarande oklart hur mycket Etihad-klubben kan tänka sig att betala för spelaren.

Oxlade-Chamberlains nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2018 och värderas av transfermarkt till 20 miljoner euro.

Tidigare ska även bland annat Leicester visat intresse för spelaren.

Leroy Sané genomgår läkarundersökning?

Under mer eller mindre hela den gångna säsongen har det pratats om att Leroy Sané ska vara på väg att skriva på för Pep GuardiolaManchester City. Nu ser det hela ut att vara väldigt nära. Efter förhandlingar som sägs ha pågått i drygt 12 månader sägs City nu ha gått med på att betala 46.5 miljoner pund för att köpa loss spelaren som kommer skriva på ett femårskontrakt med klubben från Etihad Stadium.

Schalke 04-spelaren sägs vara på plats, alternativt åka till Manchester inom kort för att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen och därför skriva på kontraktet med den nya klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply