Liverpool närmar sig värvning av Oxlade-Chamberlain

Liverpool närmar sig värvning av Oxlade-Chamberlain

Alex Oxlade-Chamberlain närmar sig Liverpool

Den engelske landslagsspelaren finns på Arsenals transferlista och nu kommer uppgifter om att spelaren är nära en flytt till Premier League-konkurrenterna Liverpool.

Alex Oxlade-Chamberlain kommer med största sannolikhet inte att spela i Arsenal nästa säsong. 23-åringen har inte fått den speltid han önskat under den gångna säsongen och då Arsenal inte räknar med spelaren ser han ut att ha gjort sin sista match på Emirates Stadium. Efter sex säsonger hos Gunners lämnar Oxlade-Chamberlain nu klubben och enligt brittisk press är det mer eller mindre redan klart var han kommer spela nästa säsong. Enligt TMW återstår endast detaljer innan Liverpool köper Alex Oxlade Chamberlain vars kontrakt går ut efter den kommande säsongen.

SE ÄVEN: Arsenals lönelista 2017 & Spelarlöner i Liverpool

Den före detta Southampton-mittfältaren värderas enligt transfermarkt till 20 miljoner euro men det är fortfarande oklart hur mycket Merseyside-klubben kommer att betala för Chamberlain som förra säsongen stod för två mål på 29 matcher.

För endast några dagar sen stod det klart att Liverpool köper Mohamed Salah från AS Roma och enligt rapporter från både England och Tyskland ska man även ha inlett en offensiv för att försöka locka till sig Pierre-Emerick Aubameyang. Anfallaren från Gabon ska inte vara speciellt sugen på en fortsättning i Dortmund och det mesta tyder på att det blir spel i Premier League eller Real Madrid den kommande säsngen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply