Officiellt: Shanghai SIPG värvar Ricardo Carvalho

Officiellt: Shanghai SIPG värvar Ricardo Carvalho

AFC Champions League offentliggör på Twitter

Enligt ett offentliggörande på Twitter av AFC Champions League har Ricardo Carvalho anslutit till Shanghai SIPG, och trots att klubben själva inte har offentliggjort någonting bekräftar tränare Andres Villas-Boas att den före detta Chelsea- och Real Madrid-försvararen har tränat med klubben.

Den kinesiska superligan attraherar många fotbollsspelare och redan är det många som har kopplats ihop med en flytt till Kina eller till och med har skrivit kontrakt. För någon vecka sedan stod det klart att Chelseas Oscar lämnar Stamford Bridge för att ansluta till Shanghai SIPG för rapporterade 52 miljoner pund, en rekordvärvning i ligan. Tidigare har även spelare som Graziano Pellè och Hulk gått till Kina, där de har möjlighet att betala ut enorma summor i lön till stjärnorna.

Nu offentligör AFC Champions League, den asiatiska Champions League, på Twitter att Shanghai SIPG har kommit överrens med ytterligare en Chelseaspelare. Det rör sig om den före detta Chelsea och Real Madrid-försvararen Ricardo Carvalho. Klubben själva har ännu inte släppt ett officiellt uttalande om värvningen. Det är den gamle Chelsea och Tottenham-tränaren Andres Villas-Boas som numera tränar den kinesiska klubben och portugisen erkänner, via Goal, att Carvalho, som har varit klubblös sedan han lämnade Monaco i slutet av förra årets säsong, tränar med laget.

– Jag har en bra relation med Carvalho, som har haft en underbar professionell karriär. Hans CV gör det omöjligt för mig att tveka på hans betydande status bland hans jämlikar. Jag är imponerad av det lugn han visade på sin första träningsdag. Just nu tränar han med oss. Vi kommer att ta ett beslut i sinom tid, sade Villas-Boas.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply