Speltips Uruguay Portugal – odds tips Uruguay Portugal, Fotbolls VM 2018!

Speltips Uruguay Portugal
bet365

Speltips på Uruguay Portugal speltips VM 2018

Speltips Uruguay Portugal odds VM 2018? Här hittar du speltips på Uruguay vs Portugal odds i VM 2018! Uruguay Portugal. Det är dags för den andra åttondelsfinalen i VM 2018. Det kommer att bli ett intressant möta när stjärnspäckade Uruguay och Portugal drabbas samman i en intressant match. Vem kan ta sig till kvartsfinal VM 2018Spela på matchen till bäst odds =>

Uruguay och Portugal kommer att spelas på Fisth Sotjiion i Sotji. Det här blir åttondelsfinal nummer 2 i VM. Se spelschema åttondelsfinal VM 2018 här, för att inte missa någon match.

Speltips Uruguay Portugal - odds tips Uruguay Portugal, Fotbolls VM 2018!

Speltips Uruguay Portugal Odds

När det kommer till denna match Uruguay vs Portugal så har vi på Silly Season vaskat fram speltips och bästa oddsen inför Uruguay vs Portugal. Uruguay – Portugal är den första matchen i slutspelet för VM 2018. Vilket lag kommer att kunna ta sig hela vägen till kvartsfinalen – och kanske ännu längre? Här är odds tips och bästa odds inför Uruguay vs Portugal matchen:

Speltips Uruguay Portugal & odds tips 1X2

Odds på Uruguay-vinst (1): 2,80
Bäst odds på Oavgjort (X): 2,95
Odds på Portugal-vinst (2) 2,90

Bäst odds Portugal eller Uruguay (1 2): 1,42
Bäst odds Portugal eller Oavgjort (1 X): 1,46
Bäst odds Uruguay eller Oavgjort (2 X): 1,44

Uruguay att vinna VM 2018: 25,00
Portugal att vinna VM 2018: 24,00

Speltips Uruguay Portugal odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,17) NEJ (1,64)

Över 2,5 mål: 2,60
Under 2,5 mål: 1,64

Bästa odds Uruguay Portugal

Speltips Uruguay Portugal

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Portugal som Uruguay har goda odds att vinna mötet, och att det ska bli lika.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Uruguay (2,80) och Portugal (2,90) visar att Uruguay är favoriter, om än knappt, att vinna dagens match. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Uruguay eller Portugal. Det mesta tyder på att det blir en match som blir väldigt jämn. Därför har många betting sidor valt att sätta höga odds på båda lagen.

Speltips Uruguay Portugal? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Vårt speltips inför Uruguay Portugal + erbjudanden och kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Uruguay – Portugal är en vinst för Uruguay (2,80), samtidigt som det kommer att göras färre än 2,5 mål (1,46). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Uruguay och Portugal är två lag är bra defensivt. Det här är enligt oss bra tips som mycket väl kan gå in.

Uruguay vs Portugal odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under lördagskvällen. Det viktigaste är förstås bara att vinna. Nu är det slutspel, och du kan se alla matcher i vårt VM 2018 slutspelsträd, för att inte missa någon. En förlust här innebär ju respass hem.

Idag så möts Uruguays VM trupp och Portugals VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Att någon av de här landslagen kan vinna VM 2018 enligt oddset är inte omöjligt. Vi får se om de klarar av det.

Det kommer att bli en väldigt intressant match mellan två små länder, men med väldigt bra fotbollslandslag. Vi får se vilka som vinner, men enligt oss är Uruguay favoriter. Det beror framför allt på att de har ett bättre försvarsspel än vad portugiserna har.

Uruguay Portugal odds 30 juni 2018

Odds Uruguay – Portugal? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Uruguay och PortugalFisth Stadion. Det är en match som garanterat många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Uruguay vinner mot Portugal är oddset 2,80 gånger pengarna. Ifall du spela på Portugal som vinnare i matchen är det oddset på 2,90 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 2.95 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Uruguay-vinst (1): 2,80
Bäst odds på Oavgjort (X): 2,95
Odds på Portugal-vinst (2) 2,90

Uruguay/Portugal att vinna VM 2018: 25,00 & 24,00

Uruguay Portugal trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Uruguay Portugal VM-trupper och förväntad Uruguay Portugal laguppställning och startelvor:

Uruguay laguppställning och förväntade startelvor

Här är Uruguays laguppställning och förväntade startelva mot Portugal:

Målvakter: Fernando Muslera, Martín Silva, Martín Campaña

Försvarare: Guillermo Varela, Gastón Silva, Sebastián Coates, José María Giménez, Martín Cáceres, Diego Godín, Maxi Pereira

Mittfältare: Matías Vecino, Nahitan Nández, Rodrigo Bentancur, Nicolás Lodeiro, Gastón Ramírez , Cristian Rodríguez, Lucas Torreira, Federico Valverde, Carlos Sanchez, Giorgian De Arrascaeta, Diego Laxalt, Jonathan Urretaviscaya

Anfallare: Edinson Cavani, Luis Suarez, Maxi Gómez, Christian Stuani

Portugal laguppställning och förväntade startelvor

Här är Portugals laguppställning och förväntade startelva mot Uruguay:

Målvakter: Anthony Lopes, Beto, Rui Patricio

Försvarare: Bruno Alves, Cedric Soares, Jose Fonte, Mario Rui, Pepe, Raphael Guerreiro, Ricardo Pereira, Ruben Dias

Mittfältare: Adrien Silva, Bruno Fernandes, Joao Mario, Joao Moutinho, Manuel Fernandes, William Carvalho

Anfallare: Andre Silva, Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo, Gelson Martins, Goncalo Guedes, Ricardo Quaresma

Odds Uruguay Portugal

Uruguay – Portugal speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Portugal och Uruguay. Inför Uruguay vs Portugal så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Uruguay vs Portugal speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Uruguay Portugal? För dig som vill spela på Uruguay Portugal så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Uruguay Portugal Fotbolls VM 2018. Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se ifall Uruguay Portugal är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM vinnaren så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018. Se även speltips Frankrike Argentina som lär bli en intressant åttondelsfinal att följa under lördagen.

Du hittar bästa speltips & odds tips inför fotbolls VM 2018 och Uruguay Portugal match på speltips VM 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, boostade odds och oddsbonusar inför Uruguay Portugal VM 2018 erbjudanden & kampanjer!

Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och Uruguays matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM. Läs mer på svenska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply