Portugals VM trupp 2022 – Portugisiska truppen till fotbolls-VM 2022!

Portugals trupp VM 2018 – Portugisiska truppen till fotbolls-VM 2018!

Portugal spelartrupp Fotbolls-VM 2022

Portugals VM trupp 2022? Portugals VM trupp? Portugals trupp i VM? När man tänker på Portugal är det nog inte någon som inte tänker på Cristiano Ronaldo. Real Madrid-stjärnan är landets absolut största fotbollsspelare och det även han som bär kaptensbindeln i matcherna. Förutom ’CR7’ finns det dock många andra duktiga stjärnor i detta lag. Vi får inte glömma att Portugal vann EM 2016 efter att ha slagit ut den favorittippade värdnationen Frankrike i final. Detta efter förlängning.

Nu åker man till VM i Qatar som Europamästare och ska försöka ta upp kampen om att även vinna ett världsmästerskap, något som Spanien lyckades med i EM 2008 och VM 2010. Frågan är hur det kommer gå för ibererna när man ställs mot bättre motstånd under vintern 2022. Se och spela på fotboll live =>

Portugals VM trupp 2022 – Portugisiska truppen till fotbolls-VM 2022!

Portugals trupp i VM

Portugals VM trupp? Portugals trupp till Fotbolls-VM består av många stora namn. Förutom superstjärnan Cristiano Ronaldo har man flera andra duktiga spelare som kan komma att bli avgörande. Portugal har även Goncalo Guedes som efter att suttit i frysboxen i PSG nu slagit igenom i La Liga och Valencia. Andra viktiga namn i truppen är Pepe, Bernardo Silva, Adrien Silva samt Rui Patricio som vaktar målet längst bak.

Portugals matcher i VM 2022 är tre till antalet i gruppspelet och det blir spel mot Spanien, Marocko och Iran för att göra upp om de två första platserna i gruppen. Det återstår att se om det blir Spanien eller Portugal som tar förstaplatsen i gruppen men att Portugal inte skulle lyckas ta sig vidare från gruppspelet känns inte speciellt troligt. Enligt flera spelbolag och betting sidor är man nämligen favoriter till att sluta tvåa i gruppen.

Om vi riktar blickarna mot odds i VM 2022 när det kommer till Portugal är det höga odds på CR7 o co. Man är inte någon av de större favoriterna till att ta hem mästerskapstiteln. Det var man dock inte heller inför EM 2016 och allt kan hända under matcherna i Qatar. Se och spela på fotboll live =>

Portugals VM trupp 2022

Portugals VM-trupp 2022

Portugals VM trupp 2022? Marknadens spelbolag som erbjuder betting online är alla överens om Portugals chanser i turneringen. Man må ta sig vidare från gruppen men att vinna hela turneringen är något som knappt någon tror på. A Seleção är med på topp fem att vinna turneringen och här har vi samlat ihop odds på Portugal i VM 2022. Kolla in spelbolag med bäst odds:

  • Odds att Portugal vinner VM (vinnarodds): 18.00

Portugisiska VM-truppen 2022 fotboll

VM-grupp: Grupp B
Ranking: 3 på FIFAs ranking
Förbundskapten: Fernando Santos

Portugals VM trupp 2022? Här hittar ni den portugisiska VM-truppen. Portugals VM-trupp består av 20 fotbollsspelare och 3 målvakter. Portugals trupp till VM utgörs av nedanstående spelare som är Portugals bästa fotbollsspelare. Det är dessa spelare som ska försöka vinna VM-guldet åt Portugal:

Målvakter: Anthony Lopes, Beto, Rui Patricio

Försvarare: Bruno Alves, Cedric Soares, Jose Fonte, Mario Rui, Pepe, Raphael Guerreiro, Ricardo Pereira, Ruben Dias

Mittfältare: Adrien Silva, Bruno Fernandes, Joao Mario, Joao Moutinho, Manuel Fernandes, William Carvalho

Anfallare: Andre Silva, Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo, Gelson Martins, Goncalo Guedes, Ricardo Quaresma

Portugals trupp till fotbolls VM 2022

Så gick det för Portugal i VM 2022

Det var ett lite skakigt VM för Portugal, de regerande mästarna. Det började förvisso med 3-3 mot Portugal, och det blev en plats i åttondelsfinalerna VM 2022. Men det var inte enkelt. De vann inte alls övertygande mot Marocko i den andra gruppspelsmatchen, och Iran var ett mål från att skicka hem portugiserna. Se och spela på fotboll live =>

Portugals bästa målskytt i VM-kvalet (inkl Playoff):

Cristiano Ronaldo: 15 mål

Portugals fotbolls-VM 2022 trupp: spelarna i Portugals VM-trupp som kan avgöra VM 2022

Cristiano Ronaldo: Det behövs ingen vidare beskrivning för denna herre. Cristiano Ronaldo har vunnit alla titlar man kan vinna förutom VM och detta är troligen sista chansen för Real Madrids superstjärna. Han må ha haft en svår säsong under det senaste året men CR7 brukar kliva fram i de stora matcherna.

Rui Patricio: Målvakten verkar aldrig lägga handskarna på hyllan. Till vardags spelar han i Sporting CP och är en viktig spelare i den portugisiska truppen.

Moutinho: Monaco-mittfältaren är Portugals spelfördelare och en viktig kugge i laget. Det är han som mer eller mindre styr det portugisiska laget och har även en fin passningsfot.

Portugals spelprogram i VM 2022

Portugals trupp i VM? Portugals VM trupp? Förväntningarna på Portugal är väldigt höga. Inte bara på grund av vilka spelare man har i truppen utan även då man är regerande EM-mästare. Kommer man klara VM liga bra som man gjorde i EM 2016 eller kommer det bli ett fiasko för laget från den iberiska halvön? Det är många frågor som dyker upp när det kommer till detta Portugal och man vet aldrig riktigt var man har de. I mars månad förlorade man nämligen mot Sverige i en träningsmatch, detta lite mer än ett halvår efter att man vunnit EM. Det må vara en träningsmatch men har Ronaldo o co en dålig dag på jobbet kan allt hända.

För Portugal blev Lottningen VM 2022 ingen vidare trevlig historia. Det är tillsammans med de iberiska grannarna som Spanien som man gör upp om förstaplatsen i gruppen. Även Iran och Marocko finns med och det kommer inte bli någon lätt uppgift att ta sig vidare till utslagsfasen av turneringen.

Qatar har lagt upp VM på ett speciellt sätt. Precis som Sverige matcher i VM kommer Portugal spela sina matcher på tre olika arenor, i alla fall när det kommer till grupp. Qatar har valt att sprida ut mästerskapet på i elva städer med totalt tolv fotbollsarenor som spelplaner. Detta gör även att tidsskillnaderna Sverige – Qatar är olika beroende på var man spelar. Se och spela på fotboll live =>

Portugals trupp i VM – Portugals VM-matcher i Qatar

Portugals trupp i VM? Portugals VM trupp? När spelar Portugal sin första match i VM 2022? Så när spelar Portugal sina matcher i VM i Qatar? Portugal kastas in direkt i hetluften och spelar mot Spanien den 15 juni. Det blir första matchen i turneringen. När spelar Portugal nästa match i VM? Fem dagar senare, den 20 juni är det Marocko som gäller. Man avslutar gruppspelet med att möta Iran den 25 juni, en match som kan komma att bli avgörande för om man ska gå vidare till utslagsfasen, eller inte. Det ska krävas en stor överraskning för att Portugal inte ska vinna gruppen. De tre första matcherna är klara men därefter får vi vänta och se vilka som blir Portugals nästa matcher i fotbolls-VM.

Vilka lag har Portugal i sin VM-grupp? Portugal spelar i VM-gruppen Grupp B. De lag som spelar i Grupp B utöver Portugal är Spanien, Mexiko och Iran. Här kan du se samtliga Fotbolls-VM 2022 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i fotbolls-VM 2022

Silly Season hittar du allt om VM i Qatar 2022. Allt om spelschema för fotbolls-VM 2022, TV-tider fotbolls-VM 2022 och vilka kanaler som sänder matcherna i VM 2022, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-VM 2022 arenorna som kommer att användas i Qatar m.m.

Portugal landslagstrupp till VM i fotboll 2022

Vanliga frågor om Portugals VM trupp 2022

Portugals VM trupp 2022? Har du några frågor kring Portugal trupp i VM 2022 är det bara att slänga iväg en kommentar så svarar vi på din fråga så snabbt som möjligt. Artikeln med Portugals trupp kommer självklart att uppdateras löpande med allt från truppen, fakta, odds och statistik om Portugal och spelarna i det portugisiska landslaget. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Portugals VM-trupp 2022.

Portugals VM trupp 2022? Allt fler länder börjar släppa sina trupper till VM 2022. Sveriges trupp är en intressant sådan med många nya namn och det ska bli spännande att se vad man kan sätta emot Tyskland, Mexiko och Sydkorea i gruppspelet. Favoriter som Spanien, Frankrike har även de ganska klart för sig vilka man ska ta med till turneringen.

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna det hela. Det går självklart att spela på att Portugal vinner Fotbolls-VM 2022Portugals VM trupp 2022? Läs mer på FIFA.com. Se och spela på fotboll live =>

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply