bet365

Uruguays VM trupp 2022 – Uruguayanska truppen till fotbolls-VM 2022!

Uruguays trupp VM 2018 – Uruguayanska truppen till fotbolls-VM 2018!

Uruguay spelartrupp Fotbolls-VM 2022

Uruguays trupp till Fotbolls-VMUruguay är ett av de många länderna som kommer att finnas med i fotbolls-VM 2022. Totalt så finns det 32 lag, och Uruguays VM trupp 2022 är alltså en av de här. Om vi tar oss en lite djupare titt på vad ”La Celeste” faktiskt har att erbjuda så är det inga dåliga saker. Många kommer ju garanterat att stirra sig blinda på det fantastiska anfallspar som Uruguay besitter. Det handlar ju om Barcelonas superstjärna Luis Suarez, samt PSG:s storspelare. Men det är inte allt. För bland annat så innehåller Uruguays VM trupp 2022 fler bra namn, både uppe och nere på planen. Det här gäller inte minst Atletico Madrid benhårda mittbackspar i Diego Godin och Jose Maria Gimenez. Se och spela på fotboll live =>

Uruguays VM trupp 2022 – Uruguayanska truppen till fotbolls-VM 2022!

Så hur kommer den uruguayanska truppen då att se ut? Jo, det är just det som vi ska gå igenom. Precis som Spaniens VM trupp 2022 så innehåller även Uruguays trupp VM trupp 2022 många La Liga-stjärnor. Det handlar om allt från Barcelona till Real Madrid, Atletico Madrid, Celta Vigo och många gler.

Men det går också att hitta spelare i den inhemska ligan, samt andra mindre ligor. Rent generellt så har ju Uruguay en bra trupp, med det finns namn som du kanske inte känner igen alla gånger. Låt oss därför gå igenom och en här truppen för er! Streama VM live här =>

Uruguays VM trupp 2022 – Uruguayanska truppen till fotbolls-VM 2022!

Uruguays VM-trupp 2022

Trots att Uruguay inte alltid kopplas ihop som någon av jättarna, så är det ett litet land (med cirka 3,5 miljoner invånare) som får fram storstjärnor efter storstjärnor. Dessutom har La Celeste skördat många titlar genom historien.

Därför tror en del ändå på att Uruguay kan gå ganska så långt. Inte minst i så säger oddsen så här om Uruguays chanser.

  • Bäst odds att Uruguay vinner VM (vinnarodds): 24.00

Uruguayanska VM-truppen 2022 fotboll

VM-grupp: Grupp H
Ranking: 17 på FIFAs ranking
Förbundskapten: Oscar Tabarez

Det vi på redaktionen nu har gjort är att vi gått igenom hur VM-truppen för Uruguay faktiskt ser ut. Många spelare känner ni igen från de största ligorna, och räknade en säkert med att de skulle vara med. Men här är truppen i sin helhet!

Här är Uruguays VM trupp 2022

Målvakter: Fernando Muslera, Martín Silva, Martín Campaña

Försvarare: Guillermo Varela, Gastón Silva, Sebastián Coates, José María Giménez, Martín Cáceres, Diego Godín, Maxi Pereira

Mittfältare: Matías Vecino, Nahitan Nández, Rodrigo Bentancur, Nicolás Lodeiro, Gastón Ramírez , Cristian Rodríguez, Lucas Torreira, Federico Valverde, Carlos Sanchez, Giorgian De Arrascaeta, Diego Laxalt, Jonathan Urretaviscaya

Anfallare: Edinson Cavani, Luis Suarez, Maxi Gómez, Christian Stuani

Så gick det för Uruguay i VM

Gruppspelet gick precis som Uruguay förväntades att prestera, och som ni kan se i vårt VM 2022 slutspelsträd så blev det enkelt en åttondelsfinal. Det blev tre raka vinster, nio poäng och faktiskt imponerande noll insläppta mål i hela gruppspelet.

Uruguays bästa målskytt i VM-kvalet:

Edinson Cavani: 10 mål

Läs mer om Uruguay på det Uruguayanska Fotbollsförbundet.

Uruguays fotbolls-VM 2022 trupp: spelarna i Uruguays VM-trupp som kan avgöra VM 2022

Diego Godin: Ett av de största namnen är Diego Godin, tillsammans med mittbackens kollegan från Atletico Madrid, Jose Gimenez. Det här mittbackslåset kommer att bli oerhört viktigt för Uruguay för att sydamerikanerna ska kunna gå långt.

Luis Suarez: Men att en storstjärna som Luis Suarez inte kommer bli tongivande är ju bara att inbilla sig. För Barca-stjärna kommer behöva göra många mål för att La Celeste ska kunna gå långt.

Edinson Cavani: Samma sak gäller ju även för Edinson Cavani. Han har sprutat in mål i PSG den här säsongen. Kan han fortsätta i den stilen under VM 2022 i Qatar?

Fernando Muslera: För att kunna prestera bra och gå långt i Uruguays VM matcher 2022 så behövs ett bra målvaktsspel. Därför kommer ”Nando” Muslera, till vardags i turkiska Galatasaray, att vara väldigt viktig.

Uruguays spelprogram i VM 2022

Efter lottning av fotbolls vm 2022 så blev det klar att Uruguay hamnade i Grupp H. Det tillsammans med Portugal, och dessutom de två oväntade nationerna Ghana och framför allt Sydkorea.

Om du letar efter spelbolagen med bäst VM odds så går det att göra, men vi har framför allt lagt fokus på att gå igenom Uruguays trupp och lite också av spelschemat. För till skillnad från Sveriges VM matcher så kommer ju Uruguay att ha ett relativt enkelt spelschema.

Hur som helst så finns det totalt 11 vm städer för vinterns turnering. Och totalt finns det också 12 arenor, där de 32 lagen ska spela sin gruppspelsmatcher, och därefter slutspelet.

Uruguays VM-matcher i Qatar

Som sagt så kommer La Celeste att spela i Grupp H, där Ghana tillsammans med Sydkorea samt Portugal gör det lilla sydamerikanska landet sällskap. Det finns många grupper i fotbolls vm 2022. Totalt handlar det om åtta stycken, där fyra lag finns med i varje grupp.

är kommer sedan två lag, ettan och tvåan, att avancera från varje grupp. Det går att se spelschemat för fotbolls vm 2022 för att veta när just ditt favoritlag spelar. Kanske vill du också ta reda på vilka kanaler som sänder VM matcher 2022.

Oavsett vad, Uruguays VM trupp 2022 är stark och kommer bli lurig i gruppen. För i Grupp H väntas de himmelsblå från Sydamerika leka hem gruppsegern. Sen blir det troligtvis åttondelsfinal mot Portugal, som förväntas sluta tvåa i Grupp B efter Spanien.

Vanliga frågor om Uruguays VM trupp 2022

Sitter du och funderar på lite fler frågor om truppen som Uruguay ska skicka till VM? Vi vet ju sedan tidigare att det finns en stark trupp, inte minst med tanke på att Uruguay är ett land med knappa 3,5 miljoner invånare.

Ni kan ju alltid titta på Sveriges vm trupp 2022 om ni skulle vilja det, för det är ett av de länder som förstås är minst sagt intressant för oss svenskar.

Annars vet vi ju vilka spelare som kommer att vara intressanta i den uruguayanska vm-truppen. Med ett grymt anfallspar i Luis Suarez och Edinson Cavani så går det förstås att tänka sig att Uruguay kommer göra väldigt många mål. Och då La Celeste har Stuani (21 mål för Girona i La Liga) samt Maxi Gomes (17 mål för Celta Vigo i La Liga) som ersättare.

Mittfältsspelet kanske kan se lite klent ut ibland, men det finns ändå okej namn. Som Real Madrid-talangen Federico Valverde, som dock spelade den gångna säsongen med Deportivo La Coruña. Samtidigt har man en stabil målvakt i form av Fernando Muslera. Han har vaktat Uruguays mål i många år nu, samtidigt som har är en profil i den turkiska ligan, där han spelat för Galatsaray sedan han lämnade Rom-laget Lazio 2011.

Uruguay Fotbolls VM trupp 2022 – Uruguayanska truppen till VM i fotboll 2022!

Uruguays VM trupp 2022

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna VM. Det går självklart att spela på att Sydkorea vinner Fotbolls-VM 2022.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2022, och inte bara Uruguays VM trupp 2022. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2022 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2022 och bäst odds på fotbolls VM.

Letar du info om endast Sveriges matcher i VM 2022? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Sveriges matcher och TV-tider för de matcher Sverige kommer att spela. Det går även att se Brasiliens VM-trupp här.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2022 är även det klart. Då det kostar är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply