Uruguay Portugal startelva, laguppställning & H2H statistik – VM 2018!

Uruguay Portugal startelvor

Uruguay Portugal startelva, laguppställning, H2H & startelvor inför matchen på onsdag den 3 juli 2018

Uruguay Portugal startelva? Uruguay Portugal laguppställning, startelva, H2H statistik & odds inför Uruguay Portugal åttondelsfinal i VM 2018 den 3 juli 2018! Uruguay mot Portugal i åttondelsfinal match fotbolls VM 2018 ikväll? Tippa 1000 kr riskfritt här =>

Hur ser de förväntade startelvorna ut i Uruguay – Portugal-matchen? Vad väljer Uruguay och Portugal för laguppställning? Hur ser Head-to-Head statistiken ut mellan Uruguay mot Portugal inför åttondelsfinalen? Vem vinner enligt oddset och statistiken? Se matchen live här =>

Uruguay Portugal startelva

Uruguay Portugal laguppställning, startelva & H2H, 3 juli – fotbolls VM 2018

Trots att Uruguay sitter på en av de bättre trupperna i hela VM så var det inte många som såg de som favoriter att gå långt. Samma sak gäller för Portugal, som dessutom är regerande EM-mästare. Hur som helst så är de nu båda i åttondelsfinal, och där ska de göra upp om en kvartsfinal. Streama matchen live =>

Uruguay – Portugal speltips & odds – VM 2018

Ser man till bästa odds bet365 och Unibet för Portugal (2,80) och Uruguay (2,90) så är det blågult som är favoriter.

Odds på Uruguay-vinst (1): 2,80
Bäst odds på Oavgjort (X): 2,95
Odds på Portugal-vinst (2) 2,90

Bäst odds Portugal eller Uruguay (1 2): 1,42
Bäst odds Portugal eller Oavgjort (1 X): 1,46
Bäst odds Uruguay eller Oavgjort (2 X): 1,44

Uruguay att vinna VM 2018: 16,00
Portugal att vinna VM 2018: 14,00

Du hittar de senaste oddsen här =>

Startelva Uruguay Portugal

Speltips Uruguay Portugal odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,17) NEJ (1,64)

Över 2,5 mål: 2,60
Under 2,5 mål: 1,64

Uruguay – Portugal laguppställning inför stormötet på Fisth Arena i Sotji

Ja, det här blir ett laddat stjärnmöte mellan två av de mindre länderna, men samtidigt två av de mindre nationerna i det här världsmästerskapet. För det handlar alltså om att lilla Portugal mot ännu mindre Uruguay ska drabbas samman. Det här är något som kommer att bli väldigt intressant.

För Uruguay, med till exempel Luis Suarez och Edison Cavani, kommer att bli väldigt intressanta framåt. Samtidigt tom till exempel mittbacksgeneralen Diego Godin kommer att lösa det bakåt. Samtidigt hoppas Portugal förstås på att deras superstjärna Cristiano Ronaldo ska fortsätta att göra många mål i den här turneringen.

BETTING & STREAMING BETTING & STREAMING LIVE STREAM PPV LIVE STREAM SPORT
+ 1000 kr i bonus (18+, R&V gäller) + 1000 spelkrediter i bonus (18+, R&V gäller) 139 kr/månad 199 kr/mån utan reklam
Live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 Streama VM 2018 hos C More Cmore Sport
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! BESTÄLL HÄR! BESTÄLL HÄR!

Uruguay Portugal startelva & laguppställning (förväntade startelvor)

Uruguay Portugal startelvor? Frågan är vilka startelvor som Uruguay och Portugal kommer att ställa upp med. Uruguays startelvan mot Portugal har det varit mycket snack om under den senaste tiden. Det är mest vilka två som ska starta längst fram som det pratats om när det gäller den svenska startelvan mot Portugal.

Marcus Berg och Ola Toivonen är två spelare fungerat väldigt bra ihop längst upp i banan och kommer med största sannolikhet få fortsatt förtroende av Janne. Den enda potentiella ändringen är då Sebastian Larsson kan bytas ut till förmån för Gustav Svensson. Larsson åkte på en otäck smäll mot Mexiko och det är oklart om han kommer att spela eller inte.

Uruguay Portugal startelva – här är de bekräftade startelvorna!

Uruguay Portugal startelva? Här har vi plockat fram startelvorna för matchen. De kommer självklart att uppdateras om det sker några förändringar inför matchen men det mesta tyder på att Janne Andersson fortsätter med samma elva. Det kan dock bli en ändring då Gustav Svensson kan ersätta Sebastian Larsson.

Uruguay startelva mot Portugal (bekräftad startelva)

Olsen; Lustig, Granqvist, Augustinsson, Nilsson Lindelöf; Svensson, Ekdal, Forsberg, Claesson; Berg och Toivonen.

Portugal startelva mot Uruguay (bekräftad startelva)

Här kommer vi presentera den startelva som Portugal väntas komma med.

Uruguay – Portugal H2H – tidigare möten och resultat

Uruguay Portugal head-to-head? Nedan ser ni hur de senaste matcherna mellan Uruguay och Portugal slutat. Lagen har vunnit tre matcher var samtidigt som fyra av de slutat oavgjort. Totalt har man spelat 27 matcher mot varandra och lagen har tio vinster var. Det är ett bevis på att det är väldigt jämt mellan de båda och att det kommer bli en tuff match.

Uruguay Portugal VM 2018 senaste resultat

De här två lagen har aldrig mött varandra tidigare. Det innebär att det här kommer att bli premiär för lagen att spela mot varandra.

Uruguay vs Portugal: Så spelade Uruguay i senaste matchen mot Mexiko

Senast Uruguay spelade i VM var i gruppspelet mot Ryssland. Då slutade det på det här viset.

Uruguay Portugal laguppställning, startelvor, kanal, tid & biljetter

Ifall du inte redan har köpt biljetter till Uruguay – Portugal kan du köpa biljetter till matchen via det internationella fotbollsförbundets hemsida

Startelvor Uruguay Portugal

Uruguay Portugal VM 2018 på TV och live stream

Vilken kanal och vilken tid som gäller för Uruguay Portugal matchen. För dig som ska kolla på matchen på TV eller se den genom live stream så hittar du all information på TV kanal och TV tider! För dig som ska tippa på matchen så bör du ta en titt på odds och speltips.

C More äger TV-rättigheterna och kommer att sända VM 2018 på TV och live stream. Se spelschema och TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på alla VM 2018 matcher på TV och livestream. Du hittar mer info om Uruguay, Brasilien, Tyskland och Frankrike genom att klicka på respektive lag. Se även vem som enligt oddsen förväntas vinna Assistligan och Skytteligan.

BETTING & STREAMING BETTING & STREAMING LIVE STREAM PPV LIVE STREAM SPORT
+ 1000 kr i bonus (18+, R&V gäller) + 1000 spelkrediter i bonus (18+, R&V gäller) 139 kr/mån – med reklam 199 kr/mån – utan reklam
  Streama VM 2018 hos C More Cmore Sport
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! BESTÄLL HÄR! BESTÄLL HÄR!

Ifall du vill se svensk elitsport så är C More Sport. För endast 199 kr/månad så får du VM 2018, SHL, Superettan och mycket mer. Kolla gärna vad som ingår i C More Sport!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply