Manchester United vill köpa Toni Kroos

Manchester United vill köpa Toni Kroos

United ute efter flera Real Madrid-stjärnor

För Manchester Uniteds del så verkar inte det här bli en lugn sommar. Ännu en gång så ryktas många av de större stjärnorna i Europa och världen ska vara på väg till klubben, något som alltså har hänt igen.

Den här gången handlar det om Toni Kroos. Real Madrid-mittfältaren, som avgjorde sent mot Sverige i VM 2018 – men ändå får åka hem då den tyska VM-truppen blev utslagna, som intresserar Manchester United. Samtidigt så pratas det om att den kroatiske stjärnan Mateo Kovacic ska vara på önskelistan.

Vill värva fler

SE ÄVEN: Bäst betalda spelarna i VM 2018

En av de största drömmarna på transfermarknaden för Mourinho i United är att värva Toni Kroos. Den tyske mittfältaren har funnits på portugisens topplistaunder en längre tid men man har inte lyckats få till någon affär. Nu sägs man dock komma att göra ett nytt försök för att få till en värvning och det finns flera alternativ att locka Real Madrid med.

Det är tidningen The Independent som skriver att Mourinho är väl medveten om att en affär inte kommer bli lätt. United sägs dock ha flertalet planer för hur man ska kunna köpa loss 28-åringen och en av de inkluderar David De Gea. Tidningen skriver nämligen att United kan komma att erbjuda målvakten i utbyte mot Kroos. De Gea har under en längre tid finns på önskelistan för Real Madrid och i och med Uniteds intresse för Kroos kan en affär nu bli av.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply