LISTA: Spelare som representerat både Juventus och Real Madrid

LISTA Spelare som representerat både Juventus och Real Madrid

Spelade i/ledde Juventus: 2014-2016

Spelade i/ledde Real Madrid: 2008-2014 och 2016-

Den spanske anfallstalangen tog sig igenom Reals ungdomssystem och lyckades uppfylla en barndomsdröm om att få representera Real Madrids a-lag. Men för att få mer speltid skickades han till Juventus, där han blommade ut ordentligt, vilket gjorde att Real blev sugna på honom igen och tog tillbaka honom tack vare en återköpsklausul i kontraktet.

LISTA Spelare som representerat både Juventus och Real Madrid

Spelade i/ledde Juventus: 1996-01

Spelade i/ledde Real Madrid: 2001-06 och 2016-

Den franske giganten gjorde över 150 matcher för båda lagen och fick med sig två Serie A-titlar och två Champions League-finaler med de italienska jättarna, innan han gjorde en då rekordtransfer till Real Madrid. Där fick han göra vinnarmålet i finalen 2002, vann La Liga nästföljande säsong och är nu den som skall leda Real i detta möte. Han har redan vunnit förra årets Champions League-final mot Atlético Madrid och vann även årets La Liga.

Tio högklassiga arenor som aldrig stått värd vid en Champions League-final

Tio saker som hänt sedan Juventus senast släppte in ett Champions League-mål

Fem klassiska hjältar i Champions Leagues kvartsfinaler

Se Champions League-finalen på Viaplay =>

FÖLJ MATCHEN HÄR LIVESTREAM
+ 1000 kr i bonus
399 kr/mån
Live stream gratis hos Unibet Juventus Real Madrid stream via Viaplay live streaming
Följ matchen här!
Beställ här!

Läs mer om Juventus-Real Madrid:

Det finns hur mycket som helst att ta del av när det kommer till Champions League och Champions League-finalen. Många frågor dyker upp och vi på Silly Season Sverige har nu svaren på allt om en av världens största fotbollsmatcher. De vanligaste frågorna brukar handla om vilken kanal visar Champions League finalen, vilken tid spelas Champions League finalen eller vart spelas Champions League finalen. Många brukar även leta efter vilken kanal visar Juventus – Real Madrid och vilken tid sänds Juventus Real Madrid.

Förutom att titta på matchen finns det även väldigt många som gillar att spela på Champions League-finalen och ta del av speltips på Champions League-finalen samt bästa odds på Juventus – Real Madrid.

Många spelbolag har inför matchen mellan Juventus och Real Madrid tagit fram specifika erbjudanden. Unibet och Leo Vegas är endast några av de och för att hitta erbjudanden och de bästa oddsen på Champions League finalen finns de på vår sida! Har du tänkt spela på Juventus – Real Madrid och vem vinner Champions League hittar du odds på Champions League finalen här!

LISTA Spelare som representerat både Juventus och Real Madrid

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply