Victor Nilsson Lindelöf: Jag fokuserar på Benfica

Victor Nilsson Lindelöf: Jag fokuserar på Benfica

Nilsson Lindelöf: Mitt fokus ligger på Benfica

Victor Nilsson Lindelöf är sedan ett tag ett bra tag tillbaka på Manchester Uniteds önskelista för det kommande transferfönstret. Jose Mourinho uppges vilja förstärka sitt försvarsspel med en ”ung men intelligent spelare” som just den svenske mittbackstalang.

Att Benficas store försvarsspelare, svensken Victor Nilsson Lindelöf, är het på den europeiska transfermarken råder det ingen tvivel om. Flera av de största klubbarna ute i Europa har ögonen på den svenske landslagsmannen.

Framför allt ska det handla om Manchester United, som enligt bland annat den engelska sportsajten Sky Sports, ska vara väldigt benägna att värva Västerås-sonen. För Lindelöf Nilsson, som fyller 23 i juli, gäller dock fokus på något helt annat.

”Jag lägger allt fokus på Benfica”

SE ÄVEN: Det kan Nilsson Lindelöf tjäna i Manchester United

Manchester United, som även uppges jaga Griezmann för att ersätta den skadade Zlatan Ibrahimovic, ska dock vara väldigt intresserade även av svensken. Men om de lyckas värva mittbacken är en helt annan sak. För enligt flera engelska medier ska United vara beredda att betala hans utköpsklausul, medan svensken också ska stå redo att skriva på ett kontrakt med storklubben.

Men frågar man svensken själv verkar inte fokuset ligga på att gå till United, trots att säsongen nu är slut och att Benfica vunnit ligatiteln.

– Jag lägger allt mitt fokus på min framtid i Benfica, det är prioritet, säger den svenske mittbacken till Västerås lokaltidning, VLT.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply