Spelare med högst målsnitt i Premier League – bästa målskytt i Premier League!

Topp 10 spelare med högst målsnitt i Premier League

Spelare med högst målsnitt i Premier League – vilken spelare har gjort flest mål per match? Bästa målskytt i Premier League genom tiderna!

Spelare med högst målsnitt i Premier League? Vem är bästa målskytt i Premier League genom tiderna? Vilka spelare har högst målsnitt Premier League? Hur många mål har Zlatan, Salah och Haaland i snitt per match i den engelska högstaligan, Premier League? Här går vi igenom några av de bästa målskyttarna i Premier League genom tiderna. Det är spelare som har gjort flest mål per match i Premier League. Att göra många mål är varje fotbollsspelares dröm. Frågan är vem som har lyckats bäst i Premier League genom tiderna sett till målsnitt per match? Se och spela på fotboll live =>

Spelare med högst målsnitt i Premier League - vilken spelare har gjort flest mål per match? Bästa målskytt i Premier League genom tiderna!

Bäst målsnitt i Premier League – vilken spelare har högst målsnitt i Premier League?

Vem är spelaren med högst målsnitt i Premier League? Här får du reda på hur många mål Zlatan Ibrahimovic gjorde i snitt per match i Premier League. Du får även reda på hur många mål Erling Haaland har gjort per match i Premier League i genomsnitt. Silly Season Sverige ger dig vår lista med spelare med högst målsnitt i Premier League genom tiderna. Det är en lista med topp 10 bästa målskyttarna i Premier Leagues historia på 2000-talet. Spelarna rankas utifrån antal gjorda mål per match under deras tid i Premier League. Se och spela på fotboll live =>

10. Diego Costa är en spelare med högst målsnitt i Premier League

Matcher: 112
Mål: 53
Ratio: 0.47

Diego Costa är en de bästa målskyttarna i Premier League. Diego Costa är även en spelare med högst målsnitt i Premier League. Anfallaren gjorde sig känd som en riktigt fult spelande spelare under sin tid i Chelsea, men Diego Costa var också en målskytt av rang med ett mål varannan match i Premier League i snitt.

9. Robin van Persie målsnitt i Premier League – så många mål gjorde Robin van Persie i snitt per match i Premier League!

Matcher: 280
Mål: 144
Ratio: 0.51

Robin van Persie är också en spelare med högst målsnitt i Premier League. Det gör Robin van Persie till en de bästa målskyttarna i Premier League genom tiderna. Den nederländske storstjärnan öste in mål för Arsenal innan den kontroversiella flytten till Manchester United som Robin van Persie var med och förde till Premier League-titeln 2013.

Zlatan ibrahimovic lön

8. Zlatan Ibrahimovic målsnitt i Premier League – så många mål gjorde Zlatan i snitt per match i Premier League!

Matcher: 33
Mål: 17
Ratio: 0.52

Det blev inte så många matcher för Zlatan Ibrahimovic med Manchester United Premier League, men svenskens målsnitt är tillräckligt bra för att ta sig in på den här topplistan. Se och spela på fotboll live =>

Bäst målsnitt i Premier League - vilken spelare har högst målsnitt i Premier League?

7. Mohamed Salah är en av spelarna med högst målsnitt i Premier League

Matcher: 243
Mål: 149
Ratio: 0.61

Mohamed Salah är en av Premier Leagues bästa spelare 2023 och fortsätter att ösa in mål för sitt Liverpool. Lika bra gick det inte i Chelsea, men egyptiern är ändå på sjunde plats på den här listan.

Uppgifter: Mohamed Salah kräver monsterlön i Liverpool

6. Luis Suarez

Matcher: 110
Mål: 69
Ratio: 0.63

Liksom Costa så fick Luis Suarez många rubriker för sitt fula beteende på plan, men uruguayanen var också en pålitlig målskytt under sin tid i Liverpool.

5. Ruud van Nistelrooy

Matcher: 150
Mål: 95
Ratio: 0.63

En till nederländare som gjorde stora avtryck i Manchester United och på Old Trafford. Med Ruud van Nistelrooy som anfallare vann United flera Premier League-titlar. Se och spela på fotboll live =>

Högst målsnitt i Premier League - vilken spelare har bäst målsnitt i Premier League?

4. Harry Kane är fyra i vår lista med spelarna med högst målsnitt i Premier League

Matcher: 320
Mål: 213
Ratio: 0.66

Harry Kane har gjort sig känd som en av Premier Leagues bästa målskyttar. Engelsmannen öste in mål och var den givna stjärnan i Tottenham innan han gjorde flytten till Bayern München.

Uppgifter: Harry Kane öppnar för att förlänga med Spurs

3. Sergio Agüero har tredje högst målsnitt i Premier League

Matcher: 275
Mål: 184
Ratio: 0.67

En annan notorisk målgörare i Premier League är Sergio Agüero som framför allt är känd för att ha skjutit Premier League-titeln till Manchester City 2012 med sitt mål mot Queens Park Rangers i sista minuterna av säsongen.

2. Thierry Henry har näst högst målsnitt i Premier League

Matcher: 259
Mål: 175
Ratio: 0.68

Det är ingen större chock att Thierry Henry är en av Premier Leagues bästa målskyttar sett till sitt målsnitt. 0,68 per match imponerar på de flesta och Henry var under sina år med och gjorde Arsenal till ett europeiskt topplag. Med sina 228 mål och flertalet titlar kan Henry utan tvekan beskrivas som en av Premier Leagues bästa spelare någonsin.

Spelarna med bäst målsnitt i Premier League

1. Erling Haaland har högst målsnitt i Premier League

Games: 47
Goals: 49
Ratio: 1.04

Överlägsen etta på listan över spelare med bäst målsnitt i Premier League är ingen mindre än Erling Haaland. Trots Haalands korta i Premier League så är han den bästa målskytten i Premier League genom tiderna. Norrmannen har snittat över ett mål per match under sin första tid i Manchester City. Frågan är ifall han lyckas bibehålla målsnittet under kommande säsonger. Se och spela på fotboll live =>

Hur mycket tjänar Erling Braut Haaland

Fler listor på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply