Topp 10: Snabbaste målet i Champions League

Snabbaste målet i Champions League

Snabbaste målet i Champions League

Snabbaste målet i Champions League? Vilket är det snabbaste målet i Champions League genom tiderna? Vilken spelare har gjort det snabbaste målet i en Champions League-match? Frågorna är många kring vem som har gjort mål snabbast i världens bästa klubblagsturnering. I Champions League spelar de bästa klubbarna i Europa och stjärnor som rankas som världens bästa spelare. För vissa lag har det varit svårare att göra mål då man inte haft de offensiva krafterna som krävs medan andra lag kan göra mål väldigt snabbt. Några av de snabbaste målen någonsin har gjorts i Champions League och att göra mål snabbt i utslagsfasen av turneringen är guld värt, speciellt om man spelar på bortaplan. Det gäller att vara på hugget från start och sätta in pressen på motståndarna, något som lagen och spelarna som är med på denna lista har gjort.

Knappat har dammet hunnit lägga sig efter Champions League kvartsfinaler så har det blivit dags för Champions League igen. Under Champions Leagues åttondelsfinaler så fick ta del av några riktigt heta Champions League åttondelsfinaler där matcherna PSG Chelsea mot PSG, FC Barcelona mot Arsenal och Real Madrid mot Roma stod i centrum. De som tog sig vidare till kvartsfinal och matcherna vi fick se var Atlético Madrid – Barcelona, Real Madrid – Wolfsburg och PSG – Man City.

I Champions League semifinaler så se fram emot två toppmatcher under denna vecka. Imorgon, tisdag 26 april 2016, så får vi se Manchester City mot Real Madrid och på onsdagen är det dags för Atlético Madrid mot Bayern München-matchen.

Samtliga CL-matcher  sänds på Viasats kanaler. Se hela Champions Leagues spelprogram, vilka TV-kanaler som visar Champions League på TV och här har du spelschema Champions League semifinaler 2016.

I det första mötet mellan Bayern München och Benfica i Champions League 2016 tog det endast 90 sekunder för Arturo Vidal att nicka in tyskarnas vinstmål. De snabbaste målen har dock gjorts på mycket kortare tid. Vi kommer nu ta en titt på vilka spelare som gjort de snabbaste målen i Champions Leagues historia.

Champions Leagues snabbaste mål

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flertalet listor om Champions League som blivit uppskattade av våra läsare. De har handlat om allt från stjärnorna som inte vunnit Champions League och länderna med flest Champions League-titlar till de lag som har vunnit Champions League flest gånger och städerna med flest Champions League-titlar. Listorna är väldigt populära bland våra läsare och vi rekommenderar att ni tar en titt på de efter att vi gått igenom snabbaste målet i Champions League någonsin.

10. Dejan Stankovíc – 25.54 sekunder


Datum: 5 april, 2011

Att göra mål från halva plan är ganska ovanligt i fotboll och det är svårt att avgöra om det sker på grund av tur eller skicklighet, ofta behöver man lite av båda. Här ser vi Dejan Stankovic pärla mot Manuel Neuer i en match som Inter dock förlorade med 5-2. Målet är ett av Champions League snabbaste mål.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply