10 saker du inte visste om Eden Hazard

10 Eden Hazard fakta

10 saker du inte visste om Eden Hazard? Tycker du att Eden Hazard är världens bäste fotbollsspelare när han är i sin bästa form? Förra säsongen blev belgaren utsedd till Premier Leagues bäste spelare, Detta då han tillsammans med bland annat Diego Costa bar Chelsea till en överlägsen ligaseger, med Jose Mourinho, som är en av världens bäst betalde tränare, på bänken. Man var även med och vann 2016 med Antonio Conte Det har ryktats om många namnkunniga ersättare.

10 saker du inte visste om Eden Hazard

Detta visste du inte om Eden Hazard. Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat många listor som blivit uppskattade av våra läsare. nedan finner ni ett axplock av de mest lästa och ta gärna en titt på de, detta efter att vi gått igenom Tio saker du inte visste om Chelseas Eden Hazard.

10. Eden Hazards föräldrar var fotbollsspelare

Eden Hazards föräldrar var fotbollsspelare

Både hans pappa Thierry och hans mamma Carine var professionella fotbollsspelare i Belgien. Carine Hazard spelade som anfallare i den belgiska högstadivisionen men la skorna på hyllan när hon var i den tredje månaden av graviditeten, med Eden.

9. Eden Hazards fru är hans barndomskärlek Natasha Van Honacker

Eden Hazards fru är hans barndomskärlek Natasha Van Honacker

2012 gifte sig Eden Hazard med sin barndomskärlek Natasha Van Honacker. Första gången de träffades var de båda endast 14 år, nu har de två barn tillsammans, Yannis och Léo.

Sidor: 1 2 3 4 5

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply