bet365

Fabio Capello kan ersätta Jose Mourinho i Chelsea

Fabio Capello tar över Chelsea?

Jose Mourinhos resultat i Chelsea blir inte bättre och nu öppnar Englands före detta förbundskapten för att ta över klubben om skulle leta efter en ny tränare.

Englands före detta landslagstränare Fabio Capello vill ta över Chelsea om man skulle sparka Jose Mourinho, det berättade han för La Gazzetta dello Sport i en intervju som publicerades på tisdagen.

”En framtid i Chelsea? Varför inte? ska italienaren ha sagt till tidningen, men samtidigt förklarar 69-åringen att han inte har fått något erbjudande om att ta över Premier League-klubben.

– Just nu är jag i MoskvaRyssland. Fram tills nu har jag inte tagit emot några erbjudande, men om något intressant kommer upp, varför inte? säger han till tidningen.

”Förlorar hellre än att vinna för honom”

Jose Mourinhos situation i England blir allt värre och enligt uppgifter till BBC ska Roman Abramovich ha haft ett möte med tränaren efter 1-3-förlusten mot Liverpool där klubbens ägare ska ha gett portugisen en vecka på sig att rätta till situationen. BBC-journalisten Garry Richardson berättar i tv-stationens program Sportsweek att spelarnas relation med tränaren är sämre än någonsin och att vissa av de har tröttnad på honom.

– Min information kommer från en spelare i Chelseas A-lag. Jag har fått berättat för mig att de (spelarna) är trötta på sättet han behandlar vissa av dem. De är trötta på hans utbrott. Jag har fått höra att hans relation med Eden Hazard i synnerhet är otroligt ansträngt, säger Richardson i BBC Sportsweek.

Jose Mourinho på väg till PSG?

Då kräftgången för Chelsea fortsätter sägs det att han nu kan vara på väg att flytta till Ligue 1 för att ta över Paris Saint-Germain. Rapporter från både England, Frankrike och Spanien säger att Mourinho ska ha sagt till sin representant, superagenten Jorge Mendes att kontakta PSGs ägare Nasser Al-Khelaifi för att meddela att han är redo att återförenas med Zlatan Ibrahimovic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365