Uppgifter: Atlético Madrid kan sälja Gameiro i vinter

Uppgifter: Atlético Madrid kan sälja Gameiro i vinter
bet365

Gameiro kan byta klubb i vinter

Fransmannen som lämnade Sevilla för spel i Atlético Madrid sommaren 2016 ser ut att lämna. Detta efter att den spanska huvudstadsklubben hämtat in Diego Costa.

Atletico Madrids planer för vinterfönstret är klara. Den spanska huvudstadsklubben måste sälja för att följa FIFA Financial Fair Play. Då man hämtat in både Diego Costa och Vitolo behöver man göra sig av med ett par spelare, och flera namn finns på listan över tänkta försäljningar.

Under en längre tid har det stått mer eller mindre klart att de båda argentinarna Luciano Vietto och Nicolás Gaitán kommer lämna den rödvita klubben. Även Kevin Gameiro och Augusto Fernández har kommit till på listan under senare tid. Det är inte helt klart vilka av de fyra som kommer att lämna. Det mesta har tydit på att det varit Vietto och Gaitan som skulle vara på väg bort, men Gameiro sitter inte heller i någon bra sits.

I en intervju med spansk radio pratar Atlético Madrids majoritetsägare Miguel Ángel Gil om en potentiell försäljning av Gameiro.

– Det beror inte på mig, inte heller på tränaren. Det hela beror på marknaden och vad spelarna vill. Vi har som plan att sälja två spelare, men det kanske inte blir så. Ibland tror du att det mesta för en spelare är att lämna, men det finns inga klubbar som är intresserade och i slutändan stannar de.

Uppgifter- Atlético Madrid kan sälja Gameiro i vinter

Intresse från Frankrike och England

Atlético Madrid kommer försöka få tillbaka så mycket som möjligt av de 32 miljoner euro man betalade för Gameiro när man köpte honom från Sevilla. Bland annat ska franska Lille och Marseille ha visat intresse för Gameiro. Även Tottenham och Everton ska vara ett alternativ.

SE ÄVEN: Uppgifter: Atletico Madrid siktar på Aleix Vidal

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply