LISTA: Bästa spelarna i Ligue 1 – franska ligans bästa spelare

LISTA: Bästa spelarna i Ligue 1 - franska ligans bästa spelare

Franska ligans bästa spelare?

Vilka är de bästa spelarna i Ligue 1? Vem är franska ligans bästa spelare? Har du någonsin undrat vilka de bästa fotbollsspelarna i franska Ligue 1 är?  Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de bästa spelarna i Frankrike, tyvärr kunde vi inte få med alla då det finns flera otroligt bra spelare men vi har valt ut dem som många anser vara de bästa och som tagit ligan med storm under de senaste åren.

Ligue 1, den franska ligan, är en av de bästa i världen och har flera världsspelare som den franska publiken får se vecka ut och vecka in, bland annat Kylian Mbappé, Ousmane Dembele, Achraf Hakimi med flera. Däremot finns spelare som Zlatan Ibrahimovic, Lionel Messi, Neymar inte längre kvar i Frankrike. Se och spela på fotboll live =>

LISTA: Bästa spelarna i Ligue 1 - franska ligans bästa spelare

Bästa spelarna i Ligue 1

Vem är bästa fotbollsspelaren i Ligue 1 enligt dig? Kommentera gärna nedan. Tidigare har vi gjort listor om bland annat de största arenorna i Frankriketio udda klubbmärke och de mest värdefulla U21-spelarna men nu har turen alltså kommit till de bästa spelarna i den franska högstadivisionen i fotboll, häng med!

5. Pierre-Emerick Aubameyang (Marseille) – bästa spelarna i Ligue 1

Vi har nu kommit till topp fem på listan över de bästa spelarna i Frankrike där vi hittar förre Arsenal-spelaren Pierre-Emerick Aubameyang som är med i toppen av poängligan i Ligue 1.

4. Marquinhos (PSG) – bästa spelarna i Ligue 1

Mittbacken och lagkaptenen Marquinhos kom till PSG redan 2013 och är en av dem som varit allra längst i storklubben. Han är även en av Ligue 1 bästa spelare.

3. Ousmane Dembélé (PSG) – bästa spelarna i Ligue 1

Den skadebenägne ytterforwarden Ousmane Dembélé har en hög högstanivå vilket han visat prov på i sina bästa stunder och det räcker till en plats bland bästa spelarna i Ligue 1.

2. Achraf Hakimi (PSG) – bästa spelarna i Ligue 1

Den kvicke och tekniske kantspringaren Achraf Hakimi Paris Saint-Germain tar även han plats på vår lista över bästa spelarna i franska ligan.

1. Kylian Mbappé (PSG) – bästa spelarna i Ligue 1

Så då har vi kommit till Ligue 1 bästa spelare. Enligt oss är den franska ligans bästa spelare ingen mindre än den franske superstjärnan Kylian Mbappé som ofta anses vara en av världens bästa fotbollsspelare. Se och spela på fotboll live =>

LISTA: Bästa spelarna i Ligue 1 - franska ligans bästa spelare

Detta var listan med de bästa spelarna i franska Ligue 1. Håller du med eller har du andra tankar om vilka som är Frankrikes bästa fotbollsspelare? Kommentera gärna i fältet nedan, vi vill veta din åsikt!

Fler listor på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply