Topp 10: Real Madrids bästa spelare genom tiderna

Topp 10 Real Madrids bästa spelare genom tiderna

Real Madrids bästa spelare någonsin

Real Madrids bästa spelare genom tiderna? Real Madrids bästa spelare någonsin? Bästa spelarna i Real Madrids historia? När var Real Madrid som bäst? Real Madrid är en stormakt på den internationella fotbollsscenen och är den rikaste fotbollsklubben i hela världen.

Den spanska huvudstadsklubben attraherar många av de bästa fotbollsspelarna i hela världen bara genom sitt rykte och de har faciliteter som gör det möjligt att hålla en hög standard på allt de gör. Från en ung ålder kan de fostra otaliga talanger ända upp till a-laget.

Real Madrid är också det mest framgångsrika laget genom tiderna med flest Champions League-titlar och har även utsett till 1900-talets bästa lag. Detta samtidigt som man har stor konkurrens från ärkerivalerna från Barcelona där man ständigt diskuterar om vem som är bäst Barcelona eller Real Madrid och Messi vs Ronaldo – vem är bäst av Ronaldo och Messi. Se och spela på fotboll live =>

Real Madrids bästa spelare genom tiderna - Real Madrids bästa spelare någonsin

Real Madrids bästa spelare genom tiderna

Vem är Real Madrid bästa spelare genom tiderna? Real Madrids bästa spelare någonsin? Bästa Real Madrid-spelarna? Är de såhär framgångsrika är det inte svårt att föreställa sig att de även har många extremt duktiga spelare som ligger bakom alla framgångar.

På Silly Season Sverige kommer vi att gå igenom de bästa Real Madrid-spelarna genom tiderna, men innan vi går vidare vill vi även passa på att tipsa om ett antal andra listor som vi har gjort, till exempel Real Madrids bästa tränare, största skrällarna inom fotboll och största svikarna i fotbollsvärlden, som passar sig att läsa efter denna lista. Se och spela på fotboll live =>

10. Santillana är en av Real Madrids bästa spelare genom tiderna

Santillana gjorde totalt 17 säsonger och 643 officiella matcher för Los Blancos och sammanlagt bidrog han med 183 mål. Santillana fick lov att vinna hela nio ligatitlar under sin tid med klubben, och lägg där till fyra Copa del Rey troféer och två UEFA cuper efter varandra, och ses på som en av Real Madrids bästa anfallare någonsin, vilket verkligen säger någonting med tanke på hur många profilerade anfallare det har funnits i klubben.

9. Ronaldo är en av Real Madrids bästa spelare genom tiderna

Det är inte samma Ronaldo som kom att spela för klubben senare, men du kan räkna med att denna Ronaldo var minst lika speciell, om inte ännu mer. Den brasilianska Ronaldo spelade i klubben mellan 2002 och 2007, och är en av få superstjärnor i historien som spelat med både Barcelona och Real. Hypen kring anfallaren var så stor att hans tröjförsäljning krossade alla gamla rekord samma dag. Under sitt första år i klubben vann han La Liga och gjorde 23 mål och på det viset fortsatte det.

8. Ferenc Puskás är en av Real Madrids bästa spelare genom tiderna

Den ungerske anfallaren Puscas kom till Madrid 1958, två år efter att den den ungerska revolutionen bröt ut i Budapest, och lämnade många fotbollsspelare mycket förvirrade. När han anlände till klubben var han 31 år gammal och många klubbar var mycket tveksamma till anfallaren, då de trodde att han var för gammal för att kunna bidraga, men oj så fel de hade. Efter sin andra match hade anfallaren redan gjort ett hat-trick för Real och gjorde tre till under sin första säsong i klubben. Han gjorde sju mål uppdelat på två stycken Champions League-finaler.

7. Roberto Carlos är en av Real Madrids bästa spelare genom tiderna

Roberto Carlos ansågs av många vara den bästa vänsterbacken att någonsin spela och han tillbringade 11 år i Real, där han gjorde 530 matcher och 70 mål, vilket är väldigt imponerande för att vara en försvarare. Den brasilianske backen kallades för ”Bullet man” då hans vänsterfot var väldigt bra på att ta frisparkar. Under sin tid i klubben fick han vinna fyra La Liga-titlar och tre Champions League-titlar. Se och spela på fotboll live =>

6. Zinedine Zidane är en av Real Madrids bästa spelare genom tiderna

Zizou, som han av många kallades, var en del av Reals mycket berömda lag Galacticos, som bestod av ett antal sjukt duktiga spelare, och den franske mittfältaren var en av dem. I fem år spelade han i den spanska huvudstadsklubben och den offensive mittfältaren var en magisk spelare med en elegant touch på bollen och dödlig i den sista tredjedelen. En av hans mest berömda moment i klubben var då han gjorde mål med sin svagare, vänstra fot från utanför boxen och den visslade förbi Bayer Leverkusens målvakt upp i hörnet, fram tills idag sett som en av de snyggaste målen någonsin.

5. Francisco Gento är en av Real Madrids bästa spelare genom tiderna

Gento är en spansk fotbollsspelare och han spelade i klubben mellan 1953 och 1971, och var med under en mycket känd era i klubbens historia då de lyckades med att vinna fem Champions League-titlar i rad, mellan 1956-1961. Han spelade på vänstersidan av mittfältet och kom att bli en legendar för klubben, då han var mycket känd för sin snabbhet.

4. Iker Casillas är en av Real Madrids bästa spelare genom tiderna

Casillas är utan tvekan den bäste målvakten någonsin att dra på sig Real Madrid-tröjan, och han har också pokalskåpet för att kunna bevisa det. Målvakten kom till laget för 26 år sedan, 1990 och spelade då för Madrids ungdomslag. 1999 blev han uppflyttad till seniorerna där han kom att stanna de nästkommande 16 åren, innan han 2015 skeppades iväg till Porto. För Real är han den spelare med näst-flest matcher efter Raul på 725 matcher. Casillas har vunnit fem La Liga-titlar, tre Champions League-titlar (inklusive La Decima) och två Copa del Rey. Se och spela på fotboll live =>

Real Madrids bästa spelare genom tiderna - Real Madrids bästa spelare någonsin

3. Alfredo di Stefano är en av Real Madrids bästa spelare genom tiderna

di Stefano är ett namn som förr eller senare alltid dyker upp när man pratar om Real Madrid och de bästa spelarna. Han var aktiv i klubben mellan 1953-1964 och gjorde elva säsonger, 2016 mål och 282 matcher för Los Blancos. di Stefano bar på smeknamnet ”the blond arrow”, den blonda pilen, och var en mycket ombytlig spelare som kunde spela överallt på planen. Han var en del av framgångssagan då klubben lyckades vinna fem stycken Champions League-finaler på fem år, vilket innebär att han har en del i nästan hälften av klubbens alla CL-troféer. Han är även skytteligaledare i El Claisco-derbyna.

2. Raul Gonzalez Blanco är en av Real Madrids bästa spelare genom tiderna

Raul är den näst bäste fotbollsspelaren i Real Madrid genom tiderna. Mer känd som enbart Raul, är denne anfallaren en av de viktigaste fotbollsspelarna genom tiderna i Real Madrid. Han spelade i klubben i otroliga 16 säsonger och anslöt för första gången 1994. Han har gjort 725 matcher för klubben, mest av alla någonsin, och 323 mål, vilket var ett rekord innan han nyligen blev passerad av någon som kallas för Cristiano Ronaldo. Rauls tid med Real var legendarisk och han fick vinna sex stycken La Liga-titlar och tre Champions League-titlar, och gjorde mål i två finaler.

1. Cristiano Ronaldo är Real Madrids bästa spelare genom tiderna

Cristiano Ronaldo är den bäste fotbollsspelaren i Real Madrid genom tiderna. Den sylvasse anfallaren och trefaldige Ballon d’Or-vinnaren kom till 2009 och har sedan dess varit med och vunnit allt som går att vinna. Han har vunnit La Liga, Copa del Rey och Champions League flera gånger. För att spela i ett lag som sägs vara det bästa på hela 1900-talet är det ganska otroligt att Ronaldo har lyckats höja sin nivå så mycket. Anfallaren har gjort mest mål i klubben genom deras historia och kommer för alltid att vara ihågkommen i klubben. Då portugisen är den bäste i klubbens historia, speciellt i modern tid, har han en lön som är den högsta i fotbollsvärlden.

Cristiano Ronaldo är även Real Madrids bäst betalda spelare och jämförs jämt med Lionel Messi om vem som är världens bästa fotbollsspelare. Se och spela på fotboll live =>

Fler listor på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply