Uppgifter: Liverpool vill värva Maxence Lacroix

Uppgifter: Liverpool vill värva Maxence Lacroix

Liverpool är på jakt efter en mittback för att täcka upp bakom skadade Joel Matip. Nu sägs blickarna ha riktats mot Wolfsburgs fransman Maxence Lacroix inför transferfönstret i januari.

Liverpools mittback Joel Matip förväntas vara borta säsongen ut på grund av skada och sitter på ett utgående kontrakt. Då ryktas Liverpool ge sig ut på transfermarknaden för att hämta in en ersättare och nu kommer uppgifter om att man pekat ut den spelare man vill värva.

Enligt The Sun ska Jürgen Klopp och Liverpool vara intresserade av Wolfsburgs 23-årige försvarare Maxence Lacroix. Spelaren har en prislapp på 30 miljoner pund och det återstår att se hur mycket Liverpool är beredda att betala för att få in fransmannen som har 18 månader kvar på sitt nuvarande kontrakt.

Lacroix är dock inte den enda spelaren som Liverpool ska ha blickarna på. Även Marc Guehi i Crystal Palace är ett namn man följer men Palace sägs inte vara speciellt intresserade av att släppa spelaren som man kräver mer än 50 miljoner pund för att släppa.

SE ÄVEN: Topp 10: Liverpools sämsta Premier League-värvningar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply