Uppgifter: Arsenal vill hämta in Palhinha från Fulham

Uppgifter- Arsenal vill hämta in Palhinha från Fulham

Arsenals tränare Mikel Arteta är väldigt benägen att hämta in João Palhinha från Fulham. Samtidigt sägs Thomas Parteys tid på Emirates Stadium lida mot sitt slut, en spelare som kan inkluderas i en affär.

Arsenal med Mikel Arteta i spetsen jobbar för att förstärka laget under det kommande transferfönstret. Ett antal spelare förväntas lämna Emirates Stadium samtidigt som klubben är på jakt efter nyförvärv. Nu kommer uppgifter om att Arteta ska ha pekat ut den spelare han vill försöka värva till Gunners inom kort.

Enligt Daily Mirror ska Mikel Arteta ha pekat ut Palhinha från Fulham som en av de spelare han vill hämta in. Detta för att ersätta Thomas Partey som kan komma att gå i motsatt riktning för att få ner prislappen på portugisen.

Bayern München sades vara överens om att värva spelaren redan i somras men då Fulham inte lyckades få in en ersättare så sprack affären. Den tyska giganten sägs fortfarande vara intresserade och det återstår att se om man kommer att göra ett nytt försök att värva spelaren i vinter.

Det kommer inte bli någon billig historia att köpa loss Palhinha. Spelaren sitter nämligen på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2028 med option på ytterligare ett år. Tidigare har det pratats om en prislapp på över 55 miljoner pund.

SE ÄVEN: Topp 20: Bästa Premier League-spelarna någonsin

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply