Uppgifter: De kan ersätta Erik ten Hag i Man United

Uppgifter: De kan ersätta Erik ten Hag i Man United

Det fortsätter att storma runt managern Erik ten Hag och Manchester United. Efter 0–4-förlusten mot Crystal Palace i Premier League i måndags ligger United åtta i tabellen och riskerar att missa Europa-spel helt och hållet nästa säsong. FA-cupfinalen mot Manchester City återstår dock och Ten Hag sitter säkert på sin post fram till dess, enligt The Telegraph och iNews.

Spekulationerna om Ten Hags ersättare har dock fått ny snurr efter förnedringen mot Palace. Enligt Manchester Evening News är den förre United-managern José Mourinho intresserad av att återvända till Old Trafford, men intresset är inte ömsesidigt. Detta trots att Mourinho ska ha sagt till en nära vän att han skulle gå till Manchester för att träna United igen.

Såväl The Telegraph som iNews uppger istället att Thomas Tuchel är den ledande kandidaten i Uniteds tränarjakt om ”The Red Devils” bestämmer sig för att sparka Erik ten Hag. Tuchel kommer lämna Bayern München efter säsongen och uppges vara väldigt intresserad av United-jobbet om det blir tillgängligt.

Englands nuvarande förbundskapten Gareth Southgate är ett annat namn på listan. Enligt franska Foot Mercato är Southgate till och med Uniteds förstaval.

The Telegraph listar även Ruben Amorim (Sporting), Thiago Motta (Bologna), Thomas Frank (Brentford), Roberto De Zerbi (Brighton) och Michel (Girona) som tänkbara ersättare till ten Hag. iNews nämner Graham Potter som ett alternativ.

LÄS MER: Ten Hag på Bayern Münchens lista

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply