Uppgifter: Henrikh Mkhitaryan öppnar för en flytt till Inter

Uppgifter: Henrikh Mkhitaryan öppnar för en flytt till Inter
bet365

Henrikh Mkhitaryan flyttar till Inter?

Henrikh Mkhitaryans tid i Manchester United kan snart vara över. Spelaren sägs vara öppen för att flytta till Inter, skriver Football Italia.

Henrikh Mkhitaryan kom till Manchester United under sommaren 2016. Cirka ett och ett halvt år senare kan armeniern vara på väg att lämna klubben. Mkhitaryan är sur på José Mourinho och öppnar för en flytt till Inter, uppger Football Italia.

28-åringen sägs ha sagt till Mino Raoila, spelarens agent, att se till att en övergång till Inter blir av. Raoila har suttit i samtal med den italienska klubben under den senaste veckan.

Inter jobbar hårt för att få klart övergången.

Lån eller permanent övergång?

Enligt uppgifter på San Siro är det oklart om det rör sig om ett lån eller en permanent övergång för Mkhitaryan. Detta tros vara en av de detaljer som Raoila och Inters klubbledning har diskuterat under sina möten.

Vill även värva Goretzka

Det ryktas även om att Inter vill värva en annan mittfältare. Italienarna vill plocka in Leon Goretzka. Tysken ser ut att lämna Schalke antingen i januari eller under nästa sommar, när hans kontrakt med klubben går ut. Då kommer Inter att försöka locka till sig talangen.

På samma gång sägs det att Goretzka är inställd på att lämna Schalke. Mittfältaren tycker att han är redo för större uppdrag. Det återstår dock att se vart spelaren vill flytta.

Fler heta transferrykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply