Real Madrid närmare David Luiz än någonsin tidigare

Real Madrid närmare David Luiz än någonsin tidigare

Real Madrid vill värva David Luiz

Mittbacken som återvända så sent som förra sommaren till Chelsea ser nu ut att lämna klubben. Det är framför allt Real Madrid som ska vara intresserade av en affär.

David Luiz är en spelare det ryktats friskt om under de senaste månaderna. Spelaren ska nämligen inte ha någon vidare relation med Antonio Conte och det mesta tyder på att han kan komma att lämna klubben redan under det kommande transferfönstret. Det var efter Chelseas storförlust mot AS Roma som stjärnan rök ihop med Conte och sen dess har det endast blivit ett framträdande, detta mot Qarabag den 22 november.

En flytt kommer allt närmre och enligt brittisk press finns flertalet intresserade klubbar. Det är framför allt Real Madrid som enligt Daily Mirror ska ha visat intresse för att värva 30-åringen. Den spanska huvudstadsklubben är i behov av att förstärka försvarslinjen och ser nu Luiz som ett av alternativen.

Real Madrid närmare David Luiz än någonsin tidigare

Det är oklart hur mycket en värvning av mittbacken skulle komma att kosta. Det mesta tyder dock på att prislappen ligger på runt 40 miljoner euro.

Även Juventus ska vara intresserade av Luiz vars kontrakt går ut sommaren 2019 med Chelsea.

SE ÄVEN: Real Madrid löner och kontrakt 2017/2018

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply