Uppgifter: Barcelona i möte med Griezmanns familj

Uppgifter: Barcelona i möte med Griezmanns familj

Barca närmar sig Griezmann

Enligt Barcelonabaserad press ska Griezmanns familj varit i möte med Barcas president, Josep Maria Bartomeu, om en flytt till Camp Nou nästa sommar.

I nuläget pratas det väldigt mycket om storvärvningar till FC Barcelona. Vi har det oändliga ryktet med Coutinho, Yerry Mina från Palmeiras och på söndagsmorgonen kommer uppgifter om ett köp av Antoine Griezmann. Det är den Barcelonabaserade tidningen Mundo Deportivo som kommer med uppgifter om att Barcas president Josep Maria Bartomeu ska ha haft ett möte med spelarens familj om en eventuell övergång. Det mesta tyder på att Griezmann lämnar Atlético efter säsongen och nu vill katalanerna försöka knyta till sig fransmannen före flertalet Premier League-klubbar.

Uppgifter- Barcelona i möte med Griezmanns familj

Mundo Deportivo har tidigare skrivit att man är överens om det personliga kontraktet. Nu ska klubbens president ha träffat familjen för att göra klart med samtliga papper för övergången. Flytten kommer dock inte ske förrän sommaren 2018. Barcelona har dock velat göra klart allting redan nu för att inte riskera att missa chansen att köpa fransmannen. Prislappen för Antoine Griezmann ligger på 100 miljoner euro, vilket är spelarens utköpsklausul.

På fredag ställs Atlético Madrid mot Espanyol på bortaplan. FC Barcelona spelar El Clásico mot Real Madrid på Estadio Santiago Bernabéu i Madrid på lördagsförmiddagen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply