Uppgifter: Antonio Conte tar över Chelsea i sommar

Uppgifter: Antonio Conte tar över Chelsea i sommar

Antonio Conte tar över Chelsea

På tisdagsmorgonen går Gazzetta dell Sport ut med uppgifter om att Chelsea ska ha kontaktat Antonio Conte och kommit överens om ett muntligt avtal.

Chelsea har denna säsong inte alls nått upp till den form som man förväntade sig. Efter att ha vunnit Premier League föregående säsong har man fallerat totalt och var vid ett tillfälle endast tre poäng från nedflyttning. Man valde då att sparka Jose Mourinho för att hämta in Guus Hiddink på tränarposten och under holländaren har laget börjat spela bättre och klättrat i tabellen, samtidigt som man stod för en bra insats mot Paris Saint-Germain.

Spelarna är nöjda med Guus Hiddink och ser gärna 69-åringen på tränarbänken nästa säsong

– Med tanke på hur bra vi spelat under honom vill jag mycket väl att han ska stanna. Vi har spelat mycket bra som ett lag, förtroendet är på topp och hela klubben mår bra nu. Guus är populär bland annat och jag tror att det finns en god chans att han kan stanna. Han är väldigt trevlig och skämtar ofta. Han vill alltid skapa en bra stämning och arbetsmiljö, säger brassen.

 

Nu kan det dock stå klart vem som tar över klubben nästa säsong. Enligt Gazzetta dello Sport kommer den före detta Juventus-tränaren, som numera tränar det italienska landslaget att ta över tränarrollen på Stamford Bridge. Den engelska huvudstadsklubben ska ha varit i kontakt med italienaren som man även sägs ska ha ett förkontrakt med.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply