bet365

Eden Hazard sägs välja – Chelsea eller Real Madrid

Eden Hazard sägs välja - Chelsea eller Real Madrid

Eden Hazard nobbar PSG – väljer Chelsea eller Real Madrid

Enligt brittisk media kommer Eden Hazard inte att flytta till Ligue 1 och Paris Saint-Germain, istället är det endast Chelsea eller Real Madrid som finns i spelarens tankar.

Eden Hazard stod i helgen för sitt blott andra mål denna säsong, detta i FA-cupmatchen mot ett reservbetonat Manchester City där den engelska huvudstadsklubben tillslut kunde vinna med hela 5-1. Flertalet medier rapporterar att spelaren endast ska ha tankarna på en flytt till Paris Saint-Germain men enligt The Telegraph är fallet inte riktigt så.

Enligt tidningen ska Eden Hazard ha valt att nobba den franska storklubben för att istället välja mellan att stanna i Chelsea eller att gå till Real Madrid.

Tidigare har det skrivits om att Chelsea kräver 80 miljoner pund för Eden Hazard samtidigt som spelaren har kunnat tänka sig en flytt till Santiago Bernabéu.

– Jag har alltid uppskattat Zidane, sade Hazard till den belgiska tidningen La Gazette.

Hazard berättade att han har följt och vet mycket om Zidane som fotbollsspelare. Bland annat berättade Hazard att han kunde spendera timmar på att se Zidane på tv och på internet när han var liten. Samtidigt sade Hazard att han inte visste så mycket om Zidane som tränare, men att han ansåg att Zidane hittills har haft en mycket framgångsrik debut på Bernabeu.

På frågan om han skulle vilja spela under Zidane i framtiden, svarade Hazard: Ja, naturligtvis!

Nu är det alltså upp till spelaren om han vill stanna i Chelsea eller gå till Real Madrid.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365