Chelsea kräver 80 miljoner pund för Eden Hazard

Chelsea kräver 80 miljoner pund för Eden Hazard

Real Madrid vill värva Eden Hazard – får betala 80 miljoner pund

Sent på tisdagskvällen kommer The Sun med uppgifter om att Chelsea inte är särskillt intresserade av att göra sig av med Eden Hazard, men att man vill ha 80 miljoner pund vid en potentiell övergång.

Att Real Madrid jagar Eden Hazard har varit känt i ett par månader. Lagets tränare Zinedine Zidane är väldigt förtjust i belgaren och Eden Hazard sägs vara den spelare som tränaren vill ha mest.

Nu har Stamford Bridge-klubben meddelat att det finns en möjlighet att man kan släppa spelaren, men det blir inte en billig övergång. Enligt uppgifter till The Sun kommer Chelseas ägare Roman Abramovich att kräva en summa på 80 miljoner pund plus bonusar för att släppa spelaren. Ryssens intention ska vara att få till en affär likt när Gareth Bale lämnade Tottenham Hotspur för en summa som avslöjats ligga på 85.3 miljoner pund.

Vid flera tillfällen har det rapporterats om att en affär är på gång, bland annat att Real Madrid erbjuder James Rodriguez för Eden Hazard som denna säsong haft det rejält svårt att hitta målformen.

Den spanska huvudstadsklubben sägs komma att värva för 250 miljoner pund under den närmsta tiden då man blivit bestraffade med en transferban under sommarens transferfönster samt januarifönstret 2017.

Förutom Santiago Bernabéu-klubben ska även FC Barcelona vilja värva spelaren samtidigt som även PSG anmält sitt intresse

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply