LISTA: Fem punkter som kan avgöra för Arsenal mot Barcelona

bet365

LISTA: Fem punkter som kan avgöra för Arsenal mot Barcelona

Fem saker som talar för Arsenal-vinst mot Barcelona

Arsenal vs FC Barcelona? Vem vinner Arsenal – Barcelona? Vem visar Arsenal – BarcelonaDet är några av frågorna som kommer dyker upp när man vänder blickarna mot några av de hetaste åttondelsfinalerna i Champions League 2016. Tar man en titt på spelschemat för Champions League åttondelsfinaler så har vi flera sevärda matcher att se fram emot under de närmaste dagarna. 

Stormötet på Emirates Stadium förväntas bli den bästa matchen på förhand. Det finns många faktorer som spelar in när de båda lagen drabbar samman för att göra upp om en kvartsfinalplats. Samtidigt som Arsenal och Barça gör upp på Emirates Stadium spelas även ett otroligt hett möte i Turin, nämligen åttondelsfinalen mellan Juventus – Bayern München. Nästa vecka kan vi se fram emot en drabbning mellan PSV Eindhoven och Atlético Madrid.

Fem avgörande punkter för Arsenal mot Barcelona

Några av lagen och spelarna är lag som vunnit flest CL-titlar genom tiderna och spelare som aldrig vunnit en Champions League-turnering. De kommer att göra allt för att ta sig till vidare till Champions League-finalen på San Siro i Milano som är en av städerna med flest Champions League-titlar. Ta gärna en titt på dessa CL-listor och efterföljande listor efter att vi har gått igenom fem punkter som kan avgöra för Arsenal mot Barcelona.

1. Mesut Özil

LISTA: Fem punkter som kan avgöra för Arsenal mot Barcelona

Den otroligt duktiga mittfältaren gör en av sina bästa säsonger någonsin. Hittills har han stått för 17 assist och sex mål och är en viktig del i Arsene Wengers lagbygge. Redan under tiden i Real Madrid hade Barça det inte lätt med mittfältaren.

2. Hålla bollen inom laget

LISTA: Fem punkter som kan avgöra för Arsenal mot Barcelona

Det bästa sättet att slå Barcelona är att ha bollinnehavet och spela runt bollen på marken. Det är inte många lag som klarar av det men Arsenal är ett av de lagen som kan. Arsene Wengers spelidé går ut på att spela bollen längst marken och gå framåt i banan, vilket är ett bra recept för att slå Luis Enriques manskap.

3. Emirates Stadium

LISTA: Fem punkter som kan avgöra för Arsenal mot Barcelona

Emirates Stadium är Arsenals hemmaarena och det är här man bör göra bra ifrån sig om man vill ha chans att gå vidare. På bortaplan har man plockat många trepoängare denna säsong i ligaspelet men man har inte imponerat när det kommer till spelet. I Champions League har man endast tagit fem av nio möjliga poäng på bortaplan, statistik man för snygga till för att ha chans på Camp Nou.

4. Olivier Giroud

LISTA: Fem punkter som kan avgöra för Arsenal mot Barcelona

Fransmannen har denna säsong kommit fram som en stor målskytt och har totalt gjort 18 mål. Gerard Piqué och Javier Mascherano måste verkligen ha koll på fransmannen vars samarbete med Mesut Özil är otroligt bra.

5. Alexis Sánchez

LISTA: Fem punkter som kan avgöra för Arsenal mot Barcelona

”Släkten är värst”. Det slår nästan aldrig fel att anfallare gör mål mot sina gamla lag, eller i alla fall gör en otroligt bra match. Alexis Sánchez är en farlig spelare som man verkligen måste se upp med, vilket Barcelona är väl medvetna om. Under den senaste tiden har han dock inte sett särskilt bra ut då han precis kommit tillbaka från en skada.

Arsenal vs FC Barcelona på TV & stream

Här kan du se vilka som visar Arsenal-Barcelona på TV? Det är i första hand Viasat Fotboll som visar Arsenal mot FC Barcelona ikväll:

GRATIS LIVE STREAM
GRATIS LIVE STREAM LIVE STREAM
+ 1000 kr i bonus + 1000 kr i bonus 399 kr/mån
Live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 Malmö Real Madrid stream via Viaplay live streaming
Hämta bonus här! Hämta bonus här! Beställ här!

Läs mer om Champions League

För dig som som uppskattar Champions League så har vi på Silly Season Sverige gjort ett flertalet CL-listor som blivit uppskattade. Det är listor med allt ifrån statistik över de länder som vunnit flest Champions League-titlar eller spelare som vunnit flest Champions League-titlar till listor med de största segrarna i Champions Leagues historia, effektivaste lagen i Champions League och rankning av alla lag i Champions League 2015/2016. Här har lite fler listor och information om Champions League:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply