Aubameyang till Manchester United i sommar?

Aubameyang till Manchester United i sommaren?

Manchester United är redo att lägga 60 miljoner pund på Aubameyang

Manchester United börjar leta efter en ny anfallare till kommande säsong. Enligt Daily Mirror gör Manchester United sig redo för att lägga stora pengar på Borussia Dortmunds stjärnanfallare Pierre-Emerick Aubameyang. Med flytten lockar United med att göra Aubameyang till en av världens största spelare. Den Gabonesiske anfallaren är ett mål efter i Bundesligas skytteliga efter Bayern Münchens anfallare Robert Lewandowski.  

Manchester United har haft en svag säsong och kämpar för att nå en Europaplats. Trots deras svaga säsong är dem övertygade om att de kan locka Pierre-Emerick Aubameyang till Old Trafford till hösten. Daily Mirror meddelar att United är redo att lägga ett stort bud och betala Dortmund mer än 60 miljoner pund till sommaren. Aubameyang ska erbjudas 200.000 pund i veckan i kontraktet.

Aubameyang har spelat i Dortmund sedan 2013 och varit ersättaren till Robert Lewandowski, Aubameyang har spelat tjugo matcher för Dortmund och har gjort lika många mål denna säsong. Dortmund ligger på en andra plats i Bundesliga på 48 poäng efter Bayern München som ligger på en första plats på 56 poäng.

Aubameyang blev utsedd till Årets spelare i Afrika 2015. Stjärnanfallaren vann omröstningen före spelare som Manchester Citys mittfältare Yaya Touré och Swanseas André Ayew. Detta var första gången han vann priset, året innan kom han på en andraplats efter just Yaya Touré.

Samtidigt kan Juan Mata vara på väg bort från Manchester United.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply