Topp 10: Tränarna som spenderat mest sen 2004

bet365

10 tränare som spenderat mest sen 2004

10 tränare som spenderat mest de sista tio åren?Alla lag strävar efter att bli det bästa i världen och för att bli ett bra lag måste man ha otroligt skickliga fotbollsspelare. Därför köper man ofta in extremt dyra nyförvärv för att förbättra laget och komma närmare de titlar som man så gärna vill vinna. De bästa spelarna lockas till Premier League med extremt höga löner. De flesta tränarna som skördat framgångar de senaste åren har lagt väldigt höga summor för att köpa de spelare man varit ute efter, vilket vi kunde se i vår lista Premier League klubbar som spenderat mest de senaste 5 åren.

Några av de dyraste spelarförvärven får en att tappa hakan och ibland undrar man ifall spelarna är värda så mycket pengar. De flesta spelarförvärv går ganska bra, men allt oftare ser vi spelarförvärv som floppat totalt. Givetvis är det svårt att på förhand avgöra ifall en spelare kommer att floppa eller inte, speciellt då spelare floppat på grund av olika orsaker så det gäller att veta vad man gör för att värva rätt spelare till sitt lag. Ta gärna en titt på några av de största flopparna i Premier League.

Topp tio-lista över tränare som spenderat mest sen 2004

Nu har vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista över de 10 tränare som spenderat mest pengar på spelarköp sen 2004. Endast två av tränarna har inte tränat ett lag i Premier League där de stora pengarna finns men har ändå kommit med på listan.

10) Massimiliano Allegri – £224m

Massimiliano Allegri hamnar på tionde plats efter att ha spenderat en hel del framför allt under sin tid i AC Milan. Med värvningar som bland annat Zlatan Ibrahimovic och Robinho har Allegri spenderat 224 miljoner pund på spelarköp sen 2004. Än har italienaren inte gjort någon extremt dyr värvning i Juventus då Álvaro Morata utvecklats bra i Serie A-klubben.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply