Eftertraktade målvakten: ”Jag förlänger till 2019”

Mattia Perin har länkats till bland annat Liverpool, Fiorentina och Roma

Här kommer glada nyheter för Genoas anhängare. Målvakten Mattia Perin bekräftar nämligen att han kommer förlänga med Serie A-klubben redan nästa vecka.

Genoa stod för en fin 3-2-seger över Inter under gårdagskvällen och Mattia Perin hyllade klubbens fans efter matchen, som inför matchen uppvisade en stor koreografi på Marassi, som kompletterades med fyrverkerier.

”Skriver på till 2019”

Men spelaren som har rapporterats vara på väg bort – med intresserade klubbar som Roma, Fiorentina och Liverpool, bekräftade efter matchen något ännu mer glädjande för fansens del. Han berättade nämligen samtidigt att han kommer att förlänga sitt kontrakt med Serie A-klubben.
– Nästa vecka kommer jag skriva på en kontraktsförlängning till 2019. Jag vet inte vilket starkare signal jag skulle kunna ge gällande min framtid, berättade stjärnan för Sky Sport Italia.
– Presidenten har en hel del entusiasm, precis som fansen och laget, så han jobbar hårt för att behålla sina spelare.

Sex hållna nollor den här säsongen

Den numera 22-årige målvakten har tillhört laget sedan 2010, men varit utlånad ett par gånger, och står under kontrakt till 2017. Han har på 32 matcher lyckats hålla nollan sex gånger och värderas enligt Transfermarkt.de till 15 miljoner euro. Han har dessutom en landskamp för Italien.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365