Svante Ingelsson till Udinese – bekräftar intresset

Svante Ingelsson till Udinese - bekräftar intresset

Ett konkret bud skall finnas på bordet

Enligt uppgifter som går runt i svensk media skall Kalmar FF:s unge och mycket lovande mittfältare Svante Ingelsson jagas av italienska Udinese, och 18-åringen själv bekräftar att ett konkret bud från en ospecifierad klubb finns på bordet.

Kalmar FF sitter inne på en ung talang i högermittfältaren Svante Ingelsson och detta har inte gått obemärkt förbi ute i Europa. Ingelsson har gjort bra ifrån sig trots att han enbart har fått starta sju allsvenska matcher, och han har dragit intresse till sig. Italienska klubben Udinese rapporteras vara mycket intresserade av 18-åringen och footballtransfers.com har rapporterat om att förhandlingarna mellan Udinese och Kalmar redan är klara och att en övergångssumma är överrenskommen. Enligt uppgifterna ligger det nu på Ingelsson själv att komma överrens med den italienska klubben om ett personligt kontrakt.

– Kalmar FF har ett konkret bud på bordet utan att jag säger vilken klubb det rör sig om. Det finns även ett stort intresse från flera klubbar i flera olika ligor. Man kan säga att det är upp till Svante att nu bestämma vad han vill nu, säger 18-åringens agent Patrick Mörk till Barometern.

Ingelsson kan komma att göra samma resa som Melker Hallberg gjorde 2014, då han valde att lämna Kalmar FF:s lönelista för Udinese.

– Jag kör på som vanligt med Kalmar FF just nu och vill inte låta det här beslutet störa något, säger Ingelsson själv på frågan om hur han tänker.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply