Uppgifter: Iker Casillas till Liverpool

Uppgifter: Iker Casillas till Liverpool

Sägs redan ha avancerat i förhandlingarna

Den före detta Real Madrid-stjärnan Iker Casillas, för närvarande i Porto, uppges vara nära en flytt till Liverpool, enligt spanska medier, där han skall ersätta Simon Mignolet i målet, med den 36-årige målvakten som fortfarande är i toppform.

Liverpool lyckades i helgen med att säkra sin fjärdeplats och en kvalplats till Champions League nästa säsong. Efter en tuff säsong har Anfield-gänget nu kunnat försäkra sig om att de har en chans att ta sig tillbaka till världens största internationella fotbollsturnering, efter att ha spelat i Europa League, även om den engelska toppklubben lyckades ta sig till final förra året likt Manchester United vs Ajax som går av stapeln imorgon, vilket även kommer bidraga till att de kommer kunna locka till sig fler spelare.

En spelare som sägs vara på väg till Liverpool är Iker Casillas skriver den spanska tidningen AS. Enligt uppgifter skall Casillas, som för tillfället fortfarande spelar i Porto, hålla avancerade förhandlingar med Liverpool och ha kommit överrens om ett förhandskontrakt.

Detta innebär att belgiske målvakten Simon Mignolet mer eller mindre blir överflödig. Trots att den före detta Real Madrid-målvakten numera är 36 år gammal har han inte förlorat sin form. Denna säsongen släppte Casillas enbart in 23 mål på 46 matcher, och höll nollan i 23 matcher. Spanjoren kom till Porto 2015, efter att ha tagit ett tårfyllt farväl av Real Madrid, men uppges inte vara intresserad av att stanna i den portugisiska klubben mer än dessa två säsonger.

Andra klubbar har också visat intresse i Quatar, Turkiet och Kina, men en sista chans att få spela Champions League-fotboll och utöka sitt rekord med flest antal matcher i turneringen, kan vara för bra för att tacka nej till.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply