Stevan Jovetić återvänder till Fiorentina?

bet365
Stevan Jovetić återvänder till Fiorentina?
bet365

Fiorentina vill värva tillbaka Stevan Jovetić

Stevan Jovetić är på väg att återvända till Fiorentina, enligt Transfermarketweb.

Stevan Jovetić har varit ratad i Inter under en lång tid. Under våren var spelaren dessutom utlånad till Sevilla. Efter att anfallaren återvänt till Inter har situationen inte förändrats. 27-åringen finns inte med i föreningens planer. Därför letar han nu efter en ny klubb. Det har talats om att forwarden är öppen för att skriva på för Sevilla på permanent basis. Samtidigt uppges det att en annan av Jovetićs gamla klubbar vill ha tillbaka honom. Fiorentina vill värva sin före detta anfallare, rapporterar Transfermarketweb.

Samtidigt sägs det att spelaren är positiv inställd till att återvända till FlorensJovetić kan till och med att tänka sig att gå ner i lön för att få igenom en flytt. Detta är för att se till att han får regelbunden speltid.

UEFA Super Cup 2017 TV kanal - vilken kanal & tid på TV

Genombrottet

Det var i Fiorentina som Jovetić fick sitt stora genombrott och blev ett välkänt namn inom europeisk fotboll. Spelaren gjorde totalt 35 Serie A-mål för de lilafärgade. Han spelade för klubben mellan år 2008 och 2013.

Tidigare under karriären har 27-åringen även representerat bland annat Manchester CityFiorentina och Partizan Belgrad.

En lyckad sejour i Sevilla

Under våren i Sevilla så hade Jovetić en lyckad tid. Anfallaren gjorde sex mål och fyra assist i La Liga. Bland annat så sänkte han Real Madrid.

Tidigare så har Fali Ramadani, spelarens agent, sagt att det är mycket möjligt att Jovetić fortsatt spelar i Sevilla i höst.

– Jovetić vill stanna i Sevilla. Det är dags för Inter och Sevilla att komma överens om ett avtal, sa Ramadani i juni enligt Football Italia.

Fler artiklar från Serie A

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply