Juventus riktar blickarnas mot Ezequiel Garay

Juventus riktar blickarnas mot Ezequiel Garay

Garay på Juventus önskelista

Efter att ha släppt Leonardo Bonucci till AC Milan är Juventus på jakt efter en ersättare. Enligt spansk media vill man nu värva Ezequiel Garay från Valencia.

För ett par veckor sen lämnade Leonardo Bonucci de regerande Serie A-mästarna Juventus för spel hos stortsatsande Milan. Sedan dess har Juventus varit ute efter att hitta en ersättare till den italienska landslagsmannen och enligt spanska Plaza Deportiva ska den gamla damen nu ha hittat en spelare att ersätta Bonucci med. Enligt den Valencia-baserade tidningen ska Juventus nämligen ha riktat blickarna mot La Liga och Valencia där Ezequiel Garay spelar. Argentinaren kom som en del av fladdermössens storsatsning under Peter Lim men då projektet inte alls gått i den riktigt som man hoppats på kan 30-åringen vara på väg att lämna Mestalla och skriva på för Juventus.

SE ÄVEN: Juventus löner och kontrakt 2017

Garay har tidigare spelat i Benfica och Zenit Sankt Petersburg och nu kan det bära av till Serie A då Juventus General Manager Beppe Marotta ska ha erbjudit mellan 12 och 15 miljoner euro för spelaren.

Valencia är dock inte speciellt sugna på att släppa Garay. Spanjorerna kräver nämligen 30 miljoner euro för spelaren, en summa som även är spelarens utköpsklausul. Lagets tränare Marcelino har den argentinske landslagsspelaren i sina planer och ser helst att han fortsätter i Valencia även nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply