Milan ökar intresset för Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic kan nobba MLS för Milan

Framtiden för Zlatan Ibrahimovic är fortfarande högst oklar och frågan är om det blir MLS, Premier League eller någon annan liga. Nu sägs dock hans gamla klubb Milan öka intresset ännu en gång.

Zlatan Ibrahimovic står för närvarande utan kontrakt och kan välja vilken klubb han vill spela för efter han återhämtat sig från sin skada. Den svenske superstjärnan förväntas vara tillbaka i spel efter vinteruppehållet och det finns flera intressenter för svensken. Tidigare har det pratats om att Zlatan kan återvända till Milan men att även Juventus ska ha varit ett alternativ. Även Manchester United sägs vilja behålla svensken även om han själv sägs vilja flytta.

De senaste veckorna har mer och mer talat för att LA Galaxy varit huvudmålet med Manchester United som ett möjligt val vid sidan om. Men nu rapporterar italiensk media att Milan ökar sitt intresse ännu en gång.

Helena vill flytta tillbaka

Det är Tuttosport som kommer med uppgifterna om att Milan trissar upp intresset för den tillfälligt rehabiliterande Zlatan. Klubben sägs trycka på Helena Seger, Zlatan fru, som gärna hade velat bo i Milano ännu en gång.

En annan som har mycket goda kontakter i Milan är Zlatans agent Mino Raiola som tidigare förhandlade ett kontrakt åt Gianluigi Donnarumma i klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply