Jadon Sancho vill gå till Man United eller Arsenal

Manchester City kan tappa sin supertalang Jadon Sancho

Under Manchester Citys försäsongsturné i USA fick vi se en supertalang i Phil Foden göra debut, men vi borde fått se ännu en jättetalang. Jaden Sancho dumpades dock hemma för att han vägrade skriva på ett nytt kontrakt.

Manchester City har en makalöst bra akademi, men man har inte gett någon större plats åt sina ungdomar i seniorlaget. Inför denna säsongen har det dock varit annorlunda. Pep Guardiola vill få upp talanger på en reguljär basis och man började med att plocka med några av de mest lovande spelarna från akademin till USA i sommar. Phil Foden, Brahim Diaz och Aleix Garcia fick alla följa med.

Men en av de absolut mest lovande spelarna fick stanna hemma. Jaden Sancho har varit en tongivande spelare i Manchester Citys U23-lag förra säsongen och varit en av landets mest hypade talanger. Men han har inte fått den roll i klubben som han själv velat och därför har han vägrat skriva på ett nytt kontrakt i hopp om att intressera andra klubbar. Nu vill både Manchester United och Arsenal ha honom.

Extremt bollskicklig

Sancho är en yttermittfältare som är fantastiskt duktig med bollen och besitter en enorm kapacitet. Med sin speed och dribblingar tar han sig lekfullt lätt förbi sina motståndare. Det är inte konstigt att Manchester Evening News nu rapporterar om att ärkerivalen Manchester United vill ha 17-åringen.

Även Arsenal har varit intresserade och det som talar för Arsenal är att en av Sanchos bästa vänner, Reiss Nelson, tillhör klubben och redan blivit uppflyttad i A-laget.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply