bet365

Manchester United kommer lägga bud på Bale

José Mourinho vill ha Gareth Bale från Real Madrid

Gareth Bales framtid i Real Madrid är osäker då flera klubbar vill ha honom och han verkar inte vara alltför populär hos Zinedine Zidane. Snart kan Manchester United och José Mourinho lägga ett bud på walesaren.

Gareth Bale anslöt till Real Madrid sommaren 2013 och har sedan dess vunnit La Liga två gånger samt Champions League vid tre tillfällen. Trots att han har varit skadad en hel del är han allt som oftast ordinarie när han väl är frisk. Trots det är hans framtid i Real Madrid osäker eftersom han inte presterar så bra som Zinedine Zidane förväntar sig av honom.

Det har sagts att PSG är intresserade och att Real Madrid vill göra sig av med Bale för att finansiera ett köp av Kylian Mbappé. Men nu planerar Manchester United ett bud på nästan 1 miljard, men det budet kommer man först lägga nästa sommar.

Mourinho är extremt sugen

Det är Daily Express som skriver att José Mourinho vill stärka offensiven ytterligare men att han inte kommer försöka värva Bale redan i sommar eftersom hans agent har sagt att han kommer stanna en säsong till.

Mourinho ska ha sagt till klubbledningen att förbereda ett bud på näst intill 1 miljard kronor för att locka över 28-åringen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply