bet365

Real Madrid kan offra Gareth Bale – för Kylian Mbappe

Real Madrid kan offra Gareth Bale - för Kylian Mbappe

Real Madrid vill offra superstjärnan – för att värva Monacos stjärnskott

Real Madrids storstjärna Gareth Bale är på väg att kunna lämna Real Madrid, i alla fall om man ska tro både spansk och engelsk media. För den spanska tidningen Marca skriver att storklubben ska vara beredda på att offra Bale – för att få ta in Mbappé till laget.

Gareth Bale värvades in som ett riktigt stornamn till Real Madrid för några säsonger sedan, och Bale fick en av världens högsta löner. Men den här säsongen har det gått tufft för den walesiske stjärnan. Han har fått tillbringa stora delar av säsongen på läktaren efter att ha varit skadad ett tag.

Nu kan han rentav komma att lämna Real Madrid, redan till sommaren. För den Madrid-baserade tidningen Marca rapporterar under dagen att de regerande Champions League -och La Liga-mästarna kan tänka sig att släppa iväg Bale – för att få in en ny storstjärna i laget.

Vill sälja Bale – och köpa Mbappe

SE ÄVEN: Saker du kan göra med Bales lön

Real Madrid har sedan ett antal månader tillbaka, när Kylian Mbappes succé blev ett faktum, jagat anfallaren. Till en början ryktades det om att Karim Benzema skulle vara förste man ut, men nu verkar det vara en ännu större stjärna som är på väg bort.

Los Blancos ska alltså kunna tänka sig att sälja Gareth Bale, för att Kylian Mbappé ska kunna köpas in under sommaren. Det ryktas även om att affären kan genomföras nästa sommar istället.

Real Madrid kan offra Gareth Bale - för Kylian Mbappe

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply